跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 Ruby521 於 09-5-23 03:05 PM 發表

是呀.

我星期六是上下唔得啫, 下午2-3點都得. 如果只是玩半日, 星期六下午都可以.

可以大約5點係公園玩1個鐘, 跟住去青衣城近近地食晚飯. 或者是1個鐘3點玩, 跟住去食個TEA都得架. 最緊要是比小朋友玩, 同大人 ...

Ruby521,

妳星期日下午ok嗎?

http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

男爵府

原帖由 lpchan 於 09-5-23 05:48 PM 發表
我都係只得Sun 下午ok。
會唔會考慮大食會?因唔怕受熱天or下雨影响。

Ruby521,

或者是1個鐘3點玩, 跟住去食個TEA都ok

lpchan,

大食會都好,不如一人帶一樣食物一齊食丫,不過沒有場地喎。
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

男爵府

原帖由 lpchan 於 09-5-23 06:16 PM 發表
NewSnoopy,

Thanks! 我都好鍾意呢張相,見大家近排轉相,一齊update 下。

另外,已send資料俾你, pls check PM.

lpchan,

我係屋企上網才睇到妳換了新相,
張相真係好靚,豆b好型仔呀。

男爵府

豆b o黎張相好有台型, 型仔一名, 型豆!

原帖由 lpchan 於 09-5-23 18:16 發表
NewSnoopy,

Thanks! 我都好鍾意呢張相,見大家近排轉相,一齊update 下。

男爵府

Ruby521,

小茹原來昨日生日, 補祝小茹生日快樂!
聰明伶俐! 聽教聽話! 孝順父母!!!

原帖由 Ruby521 於 09-5-23 14:54 發表

原來是咁呀~~等我仲入埋網絡公司條數添.

明天是女女生日會, 我依家試整緊"奶凍", 如果成功, 就上來八比你地知是點整. 奶凍又好食又有營養, 整又易又平, 好過食jelly咁無益, 只要用盒裝奶, 加入整jelly 糖d 魚膠粉 ...

男爵府

Ruby521,

我都係用pccw, 我都覺得近期好慢, 我都以為係
pccw既問題, 但後來聽你地講先知唔關事, 但上
網慢有時上到無心情唔想上, 好蚊下~
好呀! 如你整"奶涷"成功, 上來指教下, 教下我
地點整。

all mama,

如大食會都可, 你地有無場地, 如有一人帶一機野
食, or 其他提意亦可~

原帖由 Ruby521 於 09-5-22 21:37 發表

Newsnoopy,
我用的是pccw, 因為老公想睇mba, 當時就只有now寬頻才有, 所以簽左唔知幾耐contract wor...我地有時都會死呀, 最近唔知做乜, 幾慢下, 去yahoo睇email都等到我唔耐煩, 想唔睇添. 和記就未用過, 以前用過 ...

大宅

畀面勳章

Thanks! I've got it!

原帖由 lpchan 於 09-5-23 18:16 發表
NewSnoopy,

大宅

畀面勳章

我相信你是說安仔吧~ 型安!

原帖由 天藍 於 09-5-25 11:56 發表
豆b o黎張相好有台型, 型仔一名, 型豆!

大宅

畀面勳章

小茹, HAPPY BIRTHDAY!!!!

男爵府

原帖由 NewSnoopy 於 09-5-25 12:52 PM 發表
Thanks! I've got it!

我係公司還是睇到是舊那張相????????

大宅

Thanks!
不過要澄清,相中人不是豆B,是安仔才對。

原帖由 626mama 於 09-5-24 09:14 發表

lpchan,

我係屋企上網才睇到妳換了新相,
張相真係好靚,豆b好型仔呀。

大宅

豆B張相也好靚呢!

原帖由 NewSnoopy 於 09-5-25 12:53 發表
我相信你是說安仔吧~ 型安!

大宅

畀面勳章

Yes, 是安仔呀! 豆b學的是武術。安仔才是學跆拳道!

原帖由 lpchan 於 09-5-25 14:56 發表
Thanks!
不過要澄清,相中人不是豆B,是安仔才對。

禁止訪問

男爵府

原帖由 lpchan 於 09-5-25 02:57 PM 發表
豆B張相也好靚呢!

lpchan,

唔好意思,打錯個名。

男爵府

天藍,

原來我地個E度原來過了二千個留言好耐喇,
可以開個新。

希望開了新留言板,唔洗成日入來都唔知去了邊頁啦。

男爵府

大家快d去part 3報到, 我地開o左新topic,
如下:-

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2314165&extra=page%3D1&frombbs=1

原帖由 626mama 於 09-5-26 09:33 發表
天藍,

原來我地個E度原來過了二千個留言好耐喇,
可以開個新。

希望開了新留言板,唔洗成日入來都唔知去了邊頁啦。

大宅

原帖由 lpchan 於 09-5-23 17:48 發表
我都係只得Sun 下午ok。
會唔會考慮大食會?因唔怕受熱天or下雨影响。

Ipchan,
安仔張新相片顯示佢已經唔再是肥仔lu~~

安仔是咪係翠怡club house上台拳道呀? 咁佢應該都識欣欣兩兄妹law?

大宅

原帖由 NewSnoopy 於 09-5-25 12:55 發表
小茹, HAPPY BIRTHDAY!!!!

Newsnoopy,
多謝.

茹: "多謝豆b. "

首頁

尾頁

跳至