跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今年已經要北區小朋友跨區讀幼稚園! 我真係覺得太過份, 有乜理由唔係港b 收先!!!

http://www.facebook.com/itstimetosayno

vvvvvhk    發表於 12-4-15 23:24
cccolin  有冇攪錯呀!  發表於 12-2-8 01:55

大宅

回覆:反對內地孕婦來港產子 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

男爵府

畀面勳章

伯爵府

牛年勳章

回覆:反對內地孕婦來港產子 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

推上報!

男爵府

伯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

超級

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該'正苦'快d實行雙非嬰兒冇出世紙啦.....:;pppp:遲D可能日日都有中港父母打大交

別墅

大宅

其實...跟本..就要乜都港人父母優先啦敗壞的政府

大宅

港B優先!!!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

都吾知點解d雙非都要比我地優先,我地有甲,乙組,我住粉嶺柬上水區都跨區啦,拒地任柬,咩無能政府。

複式洋房

傻人說夢,曾特首不想北大人打八十大板呀

大宅

回覆 回覆:Mikeyuen的帖子

唉!正苦好多活動都係俾來港不足兩年既人參加架啦,反而我地呢d年年交稅的就無份,我都唔明左好耐,其實只要細心想想,就會發現正苦d政策其實係想吸引多d內地人來港,妄顧港人利益。

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

希望日日都有中港大戰....., 做下野啦'正苦'.

男爵府

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

你地講到禁,我啊B係2011年出細噶,禁我使唔使同距報D跨區噶幼稚園啊???
≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

男爵府

引用:你地講到禁,我啊B係2011年出細噶,禁我使

原帖由 grace-yeung 於 12-01-23 發表
你地講到禁,我啊B係2011年出細噶,禁我使唔使同距報D跨區噶幼稚園啊??? ...
辛苦阿b

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆 ivymeoow 的帖子

≮新既起點√新既人生→新既開始 メ 有個錫自己既老公仔 シ 真係好開心好開心+_+ ≯

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

教育局應該在派校的時候,優先讓居住北區的港b入讀,派剩先可以比內地港b,唔夠位都應該係內地港b跨區去大埔讀,而唔係我哋d仔女

大宅

反對內地孕婦來港產子 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

有無北區媽咪願意接受電視臺訪問,內容是大陸人在北區對港人的影響,如奶粉,尿片,日常生活等,如方便出鏡,請PM本人留下名字,謝謝

首頁

尾頁

跳至