跳至

首頁

尾頁

民房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

水晶宮

唔該我想問下 :

我仔仔預計出年讀N班, 但萬一冇學校收佢, 我打算比佢上PLAYGROUP

請問各位知唔知上水粉嶺有邊間PLAYGROUP係好似N班形式 (唱遊+學ABC 123 顏色 + 有小手工做) ?

如有, 可否提供資料? 謝謝!

大宅

請問安基司pg好嗎?

大宅

畀面勳章

北區playgroup一覽表,歡迎update!
1. 保護兒童會
星期六下午2:30至3:40
for 10個月至2歲幼兒
電話 no.: 26822245
新 界 粉 嶺 華 明 邨 康 明 樓 地 下
$380 for 2個月

2. 白普理上水家庭中心
add : 彩園邨彩麗樓地下
tel :26702993(自行booking)

topic : 幼兒樂playgroup
time :
(1) 9.30am -10.45am or
(2) 10.30am-12.45pm

3. 幼兒Fun Fun Fun

逢星期四上午舉行,每節75分鐘
上水幼兒中心(近上水火車站)
1歲半至2歲幼兒
藉主題唱遊,圖工、遊戲、增進幼兒社交溝通能力,
發展潛能,由資深幼兒導師負責
$320 - $360 (4節)
2670 4899

4. 「英」兒Fun Fun Fun

逢星期一上午舉行,每節75分鐘
上水幼兒中心(近上水火車站)
1歲半至2歲幼兒
藉外語教學,透過主題遊戲、圖工、增進幼兒社交溝通能力,發展潛能,由外籍老師負責
$320 - $360 (4節)
2670 4899

5. 「小星星」幼兒英文遊戲小組

逢星期三或六上午舉行,每節75分鐘
粉嶺家長資源中心(粉嶺祥華村)
2歲至3歲幼兒
利用不同素材帶領幼兒遊戲,發掘個人潛能及學習社交技巧,由經驗外籍導師負責
每節$110
2656 6211

6. Greenpark playgroup

地址: 粉嶺牽晴間
電話: 24694888
網頁: www.greenparkplaygroup.com

大宅

畀面勳章

回覆 audrey_mami 的帖子

我住花都,有一晚食飯見牽晴間開左間新PLAYGROUP,好似幾靚,有無人去睇過OK嗎?
我上網睇過GREENPARK PLAYGROUP D相,有外籍老師教

大宅

我想問下大家,我仔仔11年7月出世,今年3月就20個月,宜家諗緊報n班定讀playgroup好?
家住花都,尼面係咪冇playgroup架?

禁止訪問

子爵府

引用:回覆+audrey_mami+的帖子我住花都,有一晚

原帖由 audrey_mami 於 13-02-24 發表
回覆 audrey_mami 的帖子

我住花都,有一晚食飯見牽晴間開左間新PLAYGROUP,好似幾靚,有無人去睇過OK嗎?
我仔仔上緊英文班,外藉老師教,每堂有故事、唱歌、遊戲、小手工及茶點時間,小朋友好喜歡返

Mama likes you, Mama loves you, Mama adores you.

別墅

上水廣場7樓"思敏X"有playgroup 及面試班

內容:
唱遊,體操,語言,應對及表達能力訓練等。

Playgroup
對象:1.5-2.5歲
時間: 10:45-11:45am(六)/3:00-4:00pm(六)
人數:3-6人
日期:
費用: $1080 (8堂)

面試班
對象:2-5歲
時間: 2:00-3:00pm (一/四)/(二/五)
人數:3-6人
日期:
費用: $1620(8堂)

Playgroup可電話預約,免費試堂。
仲有少量名額,如果有興趣可打電話 2668-6285查詢。

我幫囡囡報左星期六個班playroup,表哥就讀緊個面試班,playgroup個miss都幾有耐性,囡囡都好中意她!但唔知點解多數用英文上堂

禁止訪問

禁止訪問

大宅

引用:sorry 咁遲覆, 國際藝術中心tel:2947 2922

原帖由 Joy 於 05-01-11 發表
sorry 咁遲覆, 國際藝術中心tel:2947 2922 找miss wong, 因為miss. law教得比較好, 如果你個bb都係差不多兩 ...
我都要留意下, 我下年會讀

大宅

畀面勳章 大廚勳章

回覆:北區playgroup一覽表,歡迎update!

1. 保護兒童會
星期六下午2:30至3:40
for 10個月至2歲幼兒
電話 no.: 26822245
新 界 粉 嶺 華 明 邨 康 明 樓 地 下
$380 for 2個月

有無人返過呀?

複式洋房

政藝舍 - Joyful House
電話:2677 1088
地址:粉嶺碧湖花園商場地下3&4號
粉嶺華心商場地下R37號
bb playgroup 由11個月至24個月 $1280/8堂
學前班 由2歲到3歲 $1320/8堂

facebook: [email protected]

禁止訪問

大宅

粉嶺樓122號地下有playgroup及閱讀班

可電話預約,免費試堂。
如果有興趣可打電話 51771318查詢。

亞仔試左星期六個閱讀班,仔仔都好仲意Miss TaTa!所以報左Plan

洋房

請問有冇最新資料?

複式洋房

是否最新的?

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至