興趣嗜好

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我部舊電話係 I9000, kies 到嗎?

禁止訪問

大宅

哦~~~~明白了, 謝謝

raybbray 如果有問題, 可以請教你嗎?

禁止訪問

大宅

謝謝

大宅

回覆 raybbray 的帖子

o岩買左部note幾日, 有時覺得佢會自己hang 機, 但唔係成日, 耐唔中先至一次,
同埋想打電話, 就成日都會見到d之前打過既電話no.資料走出黎,
唔想睇到咁樣既話, 可以點樣做呢?

禁止訪問

大宅

回覆 raybbray 的帖子

唔該晒, 但係應該點樣去kill app呀~唔識用~可唔可以教下我~

禁止訪問

大宅

請問點樣可以將 i9000 入面d apps 轉過去 note 度呀?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

唔該晒, 睇黎都係再 download 過容易d, thank you very much

珍珠宮

引用:我都用note,屋企部ipad依加都好少用,因為

原帖由 YM116 於 12-03-11 發表
我都用note,屋企部ipad依加都好少用,因為平時出街都已經用note,打機寫字講電話超方便,真係一部note都攪 ...
我個平板都唔駛再欏出街Lu

男爵府

virgin03 發表於 12-3-14 10:33
係...就是這些問題,我有朋友說開得多apps會慢,會hang機...
電用得非常快...
有朋友買左兩日即開不到機.... ...
講下佢個CS CENTER, 因為去過, 不是太差~
我買左部機好快就玩C 左枝WACOM 筆, 拖左成個月先去佢的TST CS CENTER整,以為要俾錢,都結果唔駛 FREE 換俾我,效率也OK快! 咁我其實也不是很熟習部機,順手係CS 問左唔少問題, 都答的OK! 跟住係CENTER 玩左一輪7.7 TAB, 冇人煩我!如果要話佢唔好地方,就是原先整機時答應會CALL BACK我聯絡拿件,但點知就SEND SMS俾我... 我CALL BACK 佢CS HOTLINE, 卻永遠唔通... 果下都幾LIKE.... 直到踩上CS CENTER 拿件, 見個女仔OK 耐心, 條氣先順左。

大宅

raybbray 發表於 12-3-14 11:17
我部note 無自動熄機,本身舊電都有2500mAh,依架d電話舊電有幾多部有?

現在一舊電用一日都唔使叉, 而且現 ...

是的, 的確沒有多少機有2500mAh...但試想, Mon這麼大, 電沒有那麼能耐的話,
用1/3日都沒有了,那有人會買? 何況, 自動關機普遍情況下跟電有多少mAh...沒關係吧.
我自己也用HTC, 行Android, 不關上網的話, 的確每日要充電, 有朋友也用HD, 可是我們不上網的話, 不會那麼快要充電的. 這是電池追不上科技進步的問題了^^.
iphone, 身邊十個有八個朋友用, 問過 lag 的情況真的很少, 這也是有原因的. 可是個人不喜A產品, 跟我沒關係而已.
Kill apps....我參考多個外國網站, Android系統存在一大問題, 先不說用管理員kill apps, 用專業app來kill, 都是沒用, 會自動重新再開^^
個人喜歡它的大Mon, 可是Samsung一直存在自動熄機, 快壞, CS服務差, 永遠打不通等問題, 我是經常聽到.
每部電話都有好有不好吧.
十分感謝閣下的意見. Thx!

大宅

alienova 發表於 12-3-18 23:52
講下佢個CS CENTER, 因為去過, 不是太差~
我買左部機好快就玩C 左枝WACOM 筆, 拖左成個月先去佢的TST CS CE ...

這是其中一問題令我卻步....
我有朋友幾乎打電話打到發瘋...新機用後不久, 入廠兩次.

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

跟機個charger好差, 用左好短時間就壞左

禁止訪問

回覆 回覆:virgin03的帖子

大宅

raybbray 發表於 12-3-19 14:27
我家共5部,無自動熄機情況,好彩

那麼多? 閣下原來是超級Samsung迷呢!

首頁
12345...7

尾頁

跳至