跳至

首頁
12345...12

尾頁

大宅

我係富x商場一樓間美容院到做facial,佢有按肩頸及減肥的.你可以去問下啦,我都係朋友介紹的.間美容院個名
敏x美容

原帖由 SiuSiuPang 於 11-3-14 17:16 發表
報到呀... 有冇媽媽有去過馬中果邊d美容中心做facial同減肥呀?
我想做番facial, 想搵一D有埋按肩頸的,
另外想知佢地d減肥療程得唔得... 自己walk in 驚俾人劏... ...

大宅

報到~

禁止訪問

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 kumkum1708 於 11-3-14 17:24 發表
你可以睇吓以下呢條link:
http://www.swd.gov.hk/doc/family/ccc/Child%20Care%20Centre%20Co-registered%20with%20Kindergarten%20(280211).xls

記住sort返沙田區喎!

million thanks

我上年冇幫bb報到n班,但現在想比佢讀,唔知邊間會收呢?

大宅

我都有興趣,請問佢地有冇獨立房,用咩牌子護膚品?
原帖由 dumbo0620 於 11-3-15 11:56 發表
我係富輝商場一樓間美容院到做facial,佢有按肩頸及減肥的.你可以去問下啦,我都係朋友介紹的.間美容院個名
敏x美容

禁止訪問

大宅

佢地方比較細,無獨立房,不過我每次做親都係得我一個booking

原帖由 hinhinmami 於 11-3-17 14:17 發表
我都有興趣,請問佢地有冇獨立房,用咩牌子護膚品?

大宅

新港城三期傢俬舖

係新港城三期傢俬舖訂造了一批傢俬, 舖面個位小姐真係好聲好氣,歪理當道理,老闆娘就咩都話冇問題, 大家要小心呀!
我E家D傢俬都仲未收齊,真係一肚氣.

大宅

咁手勢好唔好,會hardsell嗎?
原帖由 dumbo0620 於 11-3-21 12:00 發表
佢地方比較細,無獨立房,不過我每次做親都係得我一個booking

大宅

so fa 我就覺得ok啦,hardsell,如果佢覺得你有需要咪問下你囉,你say no 佢又無野喎.

原帖由 hinhinmami 於 11-3-22 14:05 發表
咁手勢好唔好,會hardsell嗎?

男爵府

報到

子爵府

終於有人開topic啦... 其實我真係好鍾意住mos, 唔經唔覺住咗2x年, 不是小朋友開始大啲要返學, 又開始諗吓佢返學遠唔遠, 到小學時仲要早啲起身, 其實有諗過搵返沙田/mos區嘅學校, 不過又好似返轉頭咁 (因幼稚園已經衝出沙田/mos, 其他人總覺得市區+一條龍嘅學校好啲), 你哋點睇呀??
一個舊會員新嘅秘密身份, 哈哈!

複式洋房

報到。

民房

HI 我住富安

大宅

畀面勳章

我又覺得小朋友係番mos返學冇咩問題喎!尤其係幼稚園,一早要佢哋起身返學好似唔係咁好,所以我都係揾返mos幼稚園,最理想都係屋企樓下啦! 到咗中學先俾佢出去讀啦,等佢可以自立啲,可以自己搭吓車咁
原帖由 哈利媽 於 11-3-24 15:39 發表
終於有人開topic啦... 其實我真係好鍾意住mos, 唔經唔覺住咗2x年, 不是小朋友開始大啲要返學, 又開始諗吓佢返學遠唔遠, 到小學時仲要早啲起身, 其實有諗過搵返沙田/mos區嘅學校, 不過又好似返轉頭咁 (因幼稚園已經衝 ...

複式洋房

報到 !!

別墅

Wondering fellow parents, any plan for the long Easter holiday? Any activities around here locally?

(of course, that's other than Library, the Park, and the indoor playroom in the gym... cause we all know them already )

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

哈利媽 發表於 11-3-24 15:39
終於有人開topic啦... 其實我真係好鍾意住mos, 唔經唔覺住咗2x年, 不是小朋友開始大啲要返學, 又開始諗吓佢 ...

香港人有樣o野得意,多人掙就係好o野。其實沙田區都有好多好好口啤o既中小學,真係唔需要出去讀咁辛苦!
有時下午搭87D返屋企,見到D學生(esp.小學生)好攰仲一上車就瞓,我覺得佢哋好辛苦、好慘。
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

新黎報到

有無媽咪既小朋友入讀靈糧幼稚園?我囡囡今年九月入讀馬鞍山靈糧K1,有無同學仔呀

男爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

報到
一個男人,可以不夠有錢,但一定要給你愛的女人信心。女人可以吃苦受窮,但前提一定得是:那個男人對她的愛,值得讓她去熬煎。

首頁
12345...12

尾頁

跳至