婆媳關係

跳至

首頁
12345...99

尾頁

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

阿mi唔好嬲唔好唔開心,我地撐你!

男爵府

好擔心, 加油, 快D雨過天清

禁止訪問

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

別墅

阿Mi,加油!

大宅

雖然99知錯....不過, 短時間內都係唔好同住為上, 你點知某人會唔會又上門攪事...

大宅

Ar Mi好少咁耐唔見人
擔心擔心

大宅

Finally finish reading all the 99 pages. It took me few hours. Mi, your story has made me cried twice last night. My C6 was so shocked. Add oil. I told my 99 about your case today, she's so angry about this as well. Waiting on your updates.

子爵府

無上黎個幾星期,發展成咁都唔知講乜好,真係左右做人難

sausautang  沒完沒了,登MI辛苦呀.  發表於 12-5-14 23:18

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

樓主咁多日都唔出現.件事一定好麻煩囉..真係擔心佢
我的生命由我主宰.

大宅

擔心呀

小溱  me too...等極都未見人...  發表於 12-5-14 22:17

伯爵府

回覆:mother904 的帖子

有個JM提議話去買間老人大廈D樓比99住一房都系60幾萬,果到有醫生有剩,最多請多工人比佢,唔系話住老人院咁淒涼嘞,呢個不失為一個好提議呀,我C6個嫲嫲以前都系住呢D樓,都唔知幾好,我62又系請個工人照顧佢,我地太嫲到系冇房嘅,太嫲同工人瞓上下格牀。幾百呎地方有細細嘅廚房and廁所。太嫲愛乾淨,所以地方都好整潔。自己有廚房自己愛食乜就煮乜。樓下又有社區中心,太嫲都有很多活動,一D都唔悶!

侯爵府

99講明恨孫,點會唔幫細仔呀?某人一出為左個B,99俾埋條命佢肯啦!!

珍珠宮

好媽媽勳章

全部野發生得太快, 似係局多, 個孫都未出世, 咁快就話後悔, 真係唔係幾信得過某人99囉!!

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

禁止訪問

大宅

其實某人99 係咪以退為進呢? 可能所有野都係某人, 某人老公+某人99 一齊做出黎既...

老公既細佬, 我覺得唔會係咁蠢, 比某人欺騙...

成件事好複雜呀, 本身 某人, 某人老公+某人99 一齊搬去99個物業度住就解決到個問題, 咁老公就算繼續比家用某人99, 都叫做唔洗再理佢地, 但係而家好似老公永遠都要比佢地煩住咁...

阿MI, 希望你同你老公可以早日擺脫佢地啦! GOOD LUCK!

翡翠宮

畀面勳章

租apartment俾佢住最好,有專人打理房問,慳番工人錢,佢又可以日日去細叔屋企食飯睇孫。間屋仲係佢個名,細嫂又點會亂黎。

細叔冇面目見大佬,又有面俾個老婆倒膠水入鎖匙洞?又有面話大佬冇幫佢諗?明眼人都知係一個局,係你c6身在局中,寧願相信呀媽心中其實都鍚佢,呀媽知錯,好過承認呀媽心入面只係鍚個細佬,佢只不過係提款機咁者。

呢局你一定輸,唯一可以做既,就係堅定立場,設定自己底線,其他事,你c6點做你都唔好理,只要係用佢自己既錢,就與你無關。

有呢一家人做親戚,真係~~~

返鄉下住?信佢一成都傻!
日日是好日

伯爵府

Sammy番泥未呀?

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

大宅

回覆:YuenTung 的帖子

阿mi仲未有update,希望無事啦!

禁止訪問

引用:唔見左個PO成個星期,+終於返黎啦,+唔好唔開

首頁
12345...99

尾頁

跳至