嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

地震前寄出的日本冷終於到左HK..星期一會收到..到時再PM大家....

男爵府

回覆 yanyvonne 的帖子

可能要一個月左右..

男爵府

回覆 Smilesun 的帖子

其實大家係唔係想訂呢個..:
http://item.rakuten.co.jp/gosyo/975040/ 福袋..SHOP而家得2 SETS

如果訂福袋, 你地分好色..可個別入數通知埋你要的色..我到時收到會分開比你地都可以可能需時交收

如方便, 請留EMAIL..我會方便D…TKS.

ttbb30  已pm了我的電郵地址  發表於 11-10-18 11:05
KiTkIt2009  [email protected] 我要的是 #1,2,6,7,9, thanks so much!  發表於 11-10-18 10:00
flytoapple  [email protected] 我要的是#1#6#10, jasmine. thanks  發表於 11-10-18 01:19

男爵府

我今天先發覺你地之前SEND過PM比我..我唔知道...冇覆你地...唔好意思...
下次EMAIL比我呀...

[email protected]

男爵府

回覆:Mcube 的帖子

我要smile 幫我夾好數,我訂左,然後你地email 比我你要的色

Smile ,如夾好,快d 通知我吖,因得返兩set.

男爵府

214 冷..已訂了..每10個:hk$243..
我呢一兩日先比a/c 資料你地入數啦..會send email...
顏色分配如下:

1. Ivory -- Flytoapple Kitkit2009
2. Cream yellow ---gracechoy Kitkit2009
3. green ----gracechoy qmqm4g
4. blue ---Yvonne ttbb 30

5. pink ---Yvonne himsum117
6. Light beige ---Flytoapple Kitkit2009
7. Brown-- ttbb 30 and Kitkit2009
8. Wine red-- gracechoy ilovemoomin
9. red ---Kuromi-Pochacco Kitkit2009
10. Navy--- Flytoapple Szeszes
11. grey ---smilesun Sara11
12. black ---Yvonne ilovemoomin

男爵府

回覆:Mcube 的帖子

Sorry. 搞錯了,係hkd203@ 10 pcs

男爵府

我EMAIL/ PM左大家..
不過有D 我唔記得我見過未..因D NICKNAME唔記得:)

qmqm4g, szeszes...有D印象...提一提我你係邊個呀

ilovemoomin...可PM我你的資料嗎?

flytoapple  已過數$109  發表於 11-10-25 20:59
flytoapple  已收email  發表於 11-10-20 07:18

男爵府

回覆:sara11 的帖子

各位,d 冷收到啦,可約交收。如果你地有時間,就通知我啦。

星期一至五:1030 am -5 pm 可在地鉆鐵沿線。火車站去到沙田。

Or 6 pm 後mtr 沿線

男爵府

Szeszes 同YVONNE...可以拎冷啦...有時間有聯絡我啦...PM我都OK...
sara11 發表於 11-10-20 10:34
hi mcube,

由於我同 ilovemoomin 轉左顏色,以下是 update list.

男爵府

回覆:yanyvonne 的帖子

Yvonne
你係唔係有訂?又話唔係你?

男爵府

kayingivy 發表於 11-11-5 23:07
嘩,兩年無入黎,因為兩年無織過嘢,今年要織,因為細仔買唔到岩身冷衫返學,朋友又下單要織件俾佢女返學, ...

記我呀..我記得你果名:)...不過忘記了我地係邊到交收了...haha:)

男爵府

http://item.rakuten.co.jp/gosyo/214/

之前訂果d..有人唔要...所以而家有以下的色剩..

一pack10個...hk$203 一pack

粉(淺)藍
粉紅

男爵府

引用:+本帖最後由+queeniechung+於+11-11-9+09:5

原帖由 queeniechung 於 11-11-09 發表
粉紅今天有人要左了

而家得返淺藍同黑

男爵府

我PM左你..請CHECK~~

queeniechung 發表於 11-11-9 17:53
回覆 Mcube 的帖子

咁~黑啦~謝謝

男爵府

PM 左你...請CHECK~~
babyqueen06 發表於 11-11-10 00:37
I want light blue ar, pm u la, thanks so much!!!

首頁

尾頁

跳至