跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2001年4月BB請進

瑩瑩,

Jackie 現在冇咩事就好啦, 我都好怕d 靚仔四圍跑, 都唔睇路, 希望大家都唔會再發生!

男爵府

靖嵐,
靖嵐真係好叻叻!

海中暢泳2

男爵府

pauline.c,

自遊行真係唔同, 睇見你地全家輕輕鬆鬆咁, 酒店又靚, 好羡慕呀! 你地食日本野嗰間"新大黑" 係咪D明星去嗰間?

男爵府

我囡囡昨日都開學了, 看來都頗適應, 今年我同佢轉左全日班, 今日係第一日係學校瞓中覺, 唔知佢瞓唔瞓得著呢?
今次新學期你地D小朋友洗唔洗買過晒D鞋呀? 我以為暑假之後D鞋實唔啱著, 點知都啱喎! , 我只係改長條校服裙一吋左右, 始終比上學年高左, 囡囡而家約 102CM , 比上學年開學高了 4CM(咁少 唔通我記錯, 返屋企再LOOKLOOK先)

男爵府

瑩瑩,

噚日囡囡放左學返到屋企無耐我就返到屋企, 佢仲問我點解今日咁早返, 我仲未意會到佢以前返上晝, 放左學係婆婆度玩成個下午我先放工返到屋企, 我那刻只係話係咪, 唔係呀, 我平時都係呢個時候返屋企啦. 原來佢仲未知自己返學時間長左幾個鐘, 不過佢同我講唔鍾意係學校瞓覺 :cry: . 平日佢起床都心情幾好, 今朝起身唔知點解發脾氣, 唔開心, 話唔鍾意返學, 鍾意係屋企玩, 仲咸添 :cry: , 睇見佢咁我都唔知點, 只係話小朋友唔可以唔返學架, 小朋友都要返學. 好彩係送佢返學途中佢笑返, 仲同我玩, 我才放心一點, 相信佢係未慣長時間係學校, 同埋婆婆湊佢放學後佢玩的時間少左, 希望佢快D習慣啦. 其中一個原因可能係因為轉左全日, 班主任唔同左, 而見慣的同學仔又唔同班, 所以都係爭DD.

pauline.c,

我囡囡對黑色返學鞋其實都花晒, 但仲啱著, 所以咪繼續比佢著, 不過我就同佢用黑鞋油油過, 都遮到d花左的地方, 又靚好多, 你不防一試!

男爵府

wfc,

希望梓賢快d好返啦!

fannie,

要囡囡讀全日都係迫不得已, 婆婆年紀大, 身體差了, 而我早上要返工趕不及送囡囡返學, 所以每朝都要婆婆到我家湊佢返學, 婆婆買完餸回家後, 又要到我家附近湊囡囡放學, 如有課外活動, 下午四時許又要帶囡囡回校, 不到一小時, 又要回校湊回囡囡, 所以都好辛苦, 無病無痛還可, 如婆婆身體有不適, 可真受不了. 現在囡囡返全日可以早點由我帶她回校, 婆婆可只放學湊她, 時間多了, 也不用咁辛苦.
但囡囡這兩天脾氣真的差了, 好容易發脾氣, 又不聽教, 可能要一段時間才適應!

男爵府

wfc,

保重! 希望你同你爸爸仲有仔仔都冇事!

kanax,

我都唔知可以講咩, 祝你的媽媽早日康復!

瑩瑩,

我都唔得閒去呀! 但多謝你先!

靖嵐,

靖嵐真係好叻女, 將來一定係個出息運動健將!

男爵府

April 01 Great Kids 6-year-old Birthday Party :

(sun) 1/4 : wfc, 靖嵐, Jsmami,kanax

(sat) 7/4 :嵐嵐21, Jsmami,kanax

(sun) 8/4 : 花花, 靖嵐, 靖嵐, Jsmami, kllp,kanax

(sat) 14/4 :嵐嵐21,kanax

(sun) 15/4 : wfc, Ramomo, 花花, 靖嵐, Jsmami, 瑩瑩, kllp,kanax, 嵐嵐21, WENDY

(sat) 21/4 :嵐嵐21, Jsmami

(sun) 22/4 :嵐嵐21, wfc, Jsmami, kllp,kanax, WENDY

(sat) 28/4 :嵐嵐21,kanax

(sun) 29/4 : wfc, Ramomo, 花花, 靖嵐 Jsmami (so not preferable),kanax, WENDY

男爵府

各位4月B[size=x-large]生日快樂, 身體健康

首頁

尾頁

跳至