夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 相愛但分開

唔好咁傻啦,我老公個老豆夠唔鍾意我啦即係我62夠反對我同我老公行,最係咪同我結婚,個男人根本就唔係鐘意,希望你清醒下,
你同佢行左5年,你都未見過佢父母,你就知根本係阿二,佢其實唔只你一個女人
呢個係事實係好殘酷,但係唔好向前望,.你當無識過呢個男人,希望在明天

別墅

千奇唔好再搵呢個賤男人,如果你再搵佢,就變左你係賤女人,破壞人地既卅家庭

別墅

如果你咁驚人知,又何苦向到呻呢,同埋呢板係夫婦情感,又唔係第三者樂園,你好似post錯左呢度
如果你無再同個臭男人一齊,我會祝賀你,
如果心思思想同佢再向埋一齊,,,,希望你係回頭是岸,唔好再浪費青春,因為做人第三者預左有報應

別墅

希望你唔好自己再固執,聽下我地講咩野,如果你係咁邊個都拉唔番你起身,,,旁觀者清.............
我話你知,係你就係你,唔係你就算做咩都改變唔到,既然係咁就唔好向前望同埋要甘心接受.可能你聽左呢段野會順氣\
同埋我話你知,我自己都同過外國人拍過拖,佢地都係人一個,都會講大話既

別墅

[quote]
lisask 寫道:
我都知應該要放手, 但我知我一放手, 就即係代表永遠冇咗佢, 一諗到呢度我個心就抽住痛.

[/q咁係都要中個頭埋去

別墅

你又無念過佢太太好可憐
做人要0(將心比己,如果件事掉轉係你你會點

別墅

香港地又多一個傻妹,俾男人既大話蒙敝
你做佢阿二有咩益處,如果你可以有豪宅住,有工人使,我會suggest你going on
如果你係咩都無,你跟佢作咩,你俾身體佢,佢又會唔會同你結婚,你又要偷偷摸摸
有時我覺得大陸啲女人真係精過香港啲女人好多,起碼識得自己定位係咩,做人阿二咩都得唔到,又要隨傅隨到,咁你做到咁cheap為咩

別墅

講衰啲,個男人搵你都係想happy
咁多個女人happy無壞,你情我願,你又唔會收佢錢,好過叫雞,

首頁

尾頁

跳至