跳至

首頁
45678...13

尾頁

男爵府

Re: 油塘區媽咪入

我仲未洗完碗呀! :-( :-( :-(

男爵府

糖,

好多謝你的糖水, 非常sweet呀!

男爵府

釘裂花,

我最後都冇去到吉之島呀! :-( :-( :-( 因為老公返到來都9點幾, 亞仔又未食飯, 所以今個冬天冇羽絨被"com"呀! 嗚~~~ :-(

釘裂花 寫道:

me too,我地可能等陣都會相遇,你見到有個女人買野買到癲哂,老公仔女都唔理個o個就係我啦

男爵府

隻手指止左血啦, 再去做埋少少手尾先......

男爵府

splei,

你亞女咁乖, 你都怕攪唔掂, 唉, 我亞仔就......真係難委我...... :-(

splei 寫道:
我都係驚多人, 得我一個帶住亞女, 攪唔掂, 今晚吉之島開到幾點

男爵府

honeybabybee,

咁豬豬一定好happy.

honeybabybee 寫道:
JO JO
小朋友梗係一齊倒數啦

男爵府

Mel^^ ,

我試過有一晚好想6個杯麵食, 後來死忍爛忍就死去訓覺; 不過到左半夜的五點幾, 我又死死地氣"吉"番起身去6杯麵.

Mel^^ 寫道:
whahahhaaaaa.....我o個日至見到8兩金咋 :lol:

大家有咩新年願望呀?(我呢2日無溫書, 你地講左未架? )

我希望減12磅. (唉, 但係我界唔到宵夜, 有時仲半夜起身搵野食添, 又懶 workout )
希望有筆橫財, 1 million 就夠架o刺....just to pay off the mortgage & 帶 Emma 去 Florida Disney :mrgreen:

男爵府

糖,

咦?! 係喎, 頭先唔隻你d貓貓0既???

男爵府

731mon,

如果頭先我帶埋亞仔去糖糖屋企的話, 肯定我亞仔會拆左佢間屋囉! 另外佢兩隻貓一定剩番條尾......而我......最多都只係能夠同你say個hi, 之後我就會好分心, 因為要睇實隻金鷹, 冇辦法同到大家車大砲.

男爵府

釘裂花,

有時間你都參加我地的gathering啦!

釘裂花 寫道:
好難得你地係呢到識到可以咁friend又咁多gathering,靚太係唔同d

男爵府

731仔仔個樣似乖bb, 而我個仔擺到明係百厭樣!

男爵府

釘裂花,

嘩! 你好勁呀! 收獲真係勁豐富呀! 就好似當年d人去羅胡商業城咁.

釘裂花 寫道:
買到痴哂,我老公就快捉我去青山,我買左亞仔d野啦,砂煲lan 燦,被啦,玩具啦,奶瓶啦..........多到唔記得啦

男爵府

糖,

本質邊個壞我就唔敢評論, 但我絕對肯定splei係咸濕過我地; 因為我地三個bb中, 佢個女係最大, 正所謂唔咸濕又點會有bb?! 所以咸濕呢家野, splei簡直係我地的前輩!

甜心糖糖 寫道:
JoJo

可能splei本質....都係我地同類! [quote]
JoJo* 寫道:
splei,

正所謂: 牛唔飲水, 又點x得牛頭低?!

[quote]
splei 寫道:
冇辦法, 近得jojo同糖糖多, 所以都開始有d變質
[/quote][/quote]

男爵府

糖,

食左係咪會變大木瓜先? 如果係的話, 麻煩預我10煲啦!

甜心糖糖 寫道:
下次打算煲南北杏雪耳木瓜糖水,邊個媽咪有興趣請話我知,等我到時call你上來飲!

明明同JoJo開豆花店~~轉左行買糖水

男爵府

糖,

唔會! 因為到時貓貓d腳都比我亞仔抆斷晒, 又如何跳到落街喎.

甜心糖糖 寫道:
JoJo
我諗你呀仔黎埋.....我隻貓實行嚇到跳落街! [quote]
JoJo* 寫道:
731仔仔個樣似乖bb, 而我個仔擺到明係百厭樣!
[/quote]

男爵府

angel媽,

豆漿啱唔啱"jack"?

甜心糖糖 寫道:
angel媽
好多日無同你對咀過啦....你快d出黎啦)))))))

我同JoJo留左杯即磨豆腐花孝敬你架!

男爵府

糖,

嘩! 咁夜? 咁聽日早起身咪好辛苦?

甜心糖糖 寫道:
JoJo
我呀仔都係啱啱先訓咋

男爵府

糖,

splei0係我地面前扮純情, 但返到屋企就即時換晒魚網絲襪+高爭鞋+皮鞭......

男爵府

糖,

其實我亞仔好鍾意狗狗同貓貓架! 佢最鍾意我隻西施狗, 成日都攬住佢, 有時仲kiss佢添!

男爵府

糖,

皺皮瓜我有兩個, 不過好細個; 如果唔嫌氣的話, 就攞去煲湯啦!

甜心糖糖 寫道:
JoJo
咁我唯有改用皺皮瓜好了! [quote]
JoJo* 寫道:
糖,

食左係咪會變大木瓜先? 如果係的話, 麻煩預我10煲啦!

[quote]
甜心糖糖 寫道:
下次打算煲南北杏雪耳木瓜糖水,邊個媽咪有興趣請話我知,等我到時call你上來飲!

明明同JoJo開豆花店~~轉左行買糖水
[/quote][/quote]

首頁
45678...13

尾頁

跳至