跳至

首頁
12345...20

尾頁

男爵府

Re: 油塘區媽咪入

傻鴨,

又得返我同你?!

好耐冇見happyyan囉喎!

男爵府

今日真係好靜喎! 唔通尋日玩完攰到依家?

男爵府

傻鴨,

妹妹有冇報幼兒班?

男爵府

傻鴨,

因為我唔多覺你詬搵學校, 我以為你搵左.

男爵府

有d人(包括我)覺得小朋友早d讀幼兒班, 可以早d有群體生活, 又可以學吓紀律.......等等; 而我就覺得除左以上原因之外, 我可以多幾粒鐘私人時間.

男爵府

Good night.

男爵府

honeybabybee,

今晚輪到我唱番首歌過你聽......

Are you lonesome tonight,
do you miss me tonight?
Are you sorry we drifted apart?
Does your memory stray to a brighter sunny day
When I kissed you and called you sweetheart?
Do the chairs in your parlor seem empty and bare?
Do you gaze at your doorstep and picture me there?
Is your heart filled with pain, shall I come back again?
Tell me dear, are you lonesome tonight?

I wonder if you're lonesome tonight
You know someone said that the world's a stage
And each must play a part.
Fate had me playing in love you as my sweet heart.
Act one was when we met, I loved you at first glance
You read your line so cleverly and never missed a cue
Then came act two, you seemed to change and you acted strange
And why I'll never know.
Honey, you lied when you said you loved me
And I had no cause to doubt you.
But I'd rather go on hearing your lies
Than go on living without you.
Now the stage is bare and I'm standing there
With emptiness all around
And if you won't come back to me
Then make them bring the curtain down.

Is your heart filled with pain, shall I come back again?
Tell me dear, are you lonesome tonight?

男爵府

有d眼訓添......

男爵府

日頭果然係靜得淒涼!

男爵府

splei,

尋晚就係爭左你嘛! :-( :-( :-( 今晚唔好訓囉! 一齊食宵夜啦!

男爵府

想問問, 你知唔知N年前杜德偉同王菲合唱果首"愛全為你", 英文版叫乜名呢?

男爵府

splei,

我細個果陣都訓好多架! 我試過訓最長時間果次, 訓左25個鐘, 我亞媽以為我死左! 佢仲摸吓我, 摸到我仲係暖, 佢先定返咋.

我又試過小學果陣, 訓到差d唔知醒返學(以前讀下午班), 我細佬叫極我都唔醒, 一邊喊一邊打電話同我grandma講:"家姐唔知係咪死左呀~~~嗚~~~"; 好彩果吓我即時醒左, 如果唔係, 一定嚇親老人家.

男爵府

係呀!!! 你真係聰明架"jack"! 而且[size=xx-large]又靚女!

知唔知歌名呀? 好心急想知呀! 唔該你ar!

男爵府

唔記得按"引文"添! 再來多次......

係呀!!! 你真係聰明架"jack"! 而且[size=xx-large]又靚女!

知唔知歌名呀? 好心急想知呀! 唔該你ar!

honeybabybee 寫道:
jojo:
係咪咁唱呀:
千種愛的感受 不會及你溫柔
這段甜蜜的愛 誰都想擁有
一生相依是樂 心可死不能移
有幸能活千有歲愛全為你

是否呢首呀?

[quote]
JoJo* 寫道:

想問問, 你知唔知N年前杜德偉同王菲合唱果首"愛全為你", 英文版叫乜名呢?
[/quote]

男爵府

我都好想同你地去 呀! 不過對於我來講, 呢個只係一個妄想. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

[size=xx-large]仲有冇其她靚女和我們一齊

男爵府

傻鴨,

E?! 原來你上左來?! 仲走左添! 我溫緊書見你唔到. :-( :-( :-(

男爵府

angel媽媽,

我0係我媽媽個肚果陣, 都算係靚女一名架.

angel媽媽 寫道:
係靚女先好 bor

[quote]
[/quote]

男爵府

溫完書lu

男爵府

傻鴨,

仔仔好番D未? 叫佢帶多件衫返學, 飲多d水, 多休息呀!

男爵府

angel媽媽,

我怕到我亞仔9歲果陣, 我已經比佢激死左, 到時同唔到你地去 .

個盒唔急用架, 下次gathering / 食lunch先比我都唔遲, 不過你唔好收我倉租呀!

angel媽媽 寫道:
遲 d 等你囝囝大左就ok lar,你唔係唔記得我果女已經 9 yrs lar,所以我未 wet 得law,另外星期五我拎番果盒俾你,你大約2點ok嗎?

[quote]
JoJo* 寫道:
我都好想同你地去 呀! 不過對於我來講, 呢個只係一個妄想. :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

[quote]
[/quote][/quote]

首頁
12345...20

尾頁

跳至