懷孕前後

跳至

首頁
12345...17

尾頁

子爵府

http://www.fotop.net/auwaiwai/MY_LOVE

上個月studio123叫我去影架~~你地睇下,不過要入密碼係我仔出生日期050921~

子爵府

原文章由 Rain~* 於 08-4-29 08:39 發表
我好開心ar~
曦豬唔洗再去TMH覆診喇~
佢冇哂事喇~~
醫生話血小板低唔係遺傳病,
唔會影響到細b~
我真係好好好開心ar~
曦豬依家有90cm高,
不過得11.4kg...
(仲要連片連衫..)
我想問呢..
mtr果d交通工具係咪要夠100/120 ...

好似夠100就要買呀,曦豬同我仔一樣高,但瘦過我仔~~我仔已經好瘦喇,佢地要一齊增肥~~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-4-29 08:43 發表

佢好大氣呀.....

可能佢生完一個之後就唔係咁講~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-4-29 08:45 發表

我媽係上面同佢bf做online shop.....1個月都有8千左右,
夠哂佢地用lu~

咁犀利,人仔呀??我媽同我老豆係大陸圍村人,所以佢退休返鄉下

子爵府

原文章由 lingha 於 08-4-29 09:08 發表

好靚ar,又自然wor~~~我勁想去影呢d feel ar~~
我即刻叫老公過嚟see,佢叫我安排吓去影ar
why 123叫你去影ge?
使5使比$ ga?

我覺得係影得好有feel囉 我仔8個月大時去佢地到影過,之後佢地成日叫我同我仔做model喇~~唔洗錢架..

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-4-29 10:06 發表

聽日我OK.. 市中心..你想6PM定7PM?

你幾點返到黎呀?我冇所謂,一係你搭車前打俾我,我係home出黎好快架渣~~

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-4-29 12:04 發表
岐:
我諗我包襪同米奇調轉左呀

圖:
焯瀅真係圓左好多呀,我買細左size呀,唔知思行岩唔岩著

惠:
d相好正好自然呀,我睇雜誌都見123你做model呀

rain:
咁就好啦 ...

hehe咁都俾你忍到,如果係街見到你,我都認唔到你tim呀~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-4-29 12:15 發表
惠,

我book咗6/22去one2free影家庭相ar~~
希望影得ok la~~
我仲想影埋靚媽媽package ar~但要再夾下時間先~

haha,咁快book左喇~~~~~ 你想同一時間影??可能要影好耐wor~~唔好同佢地講我有左bb呀.......

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-4-29 13:01 發表
all,
焯瀅呢排真係肥左好多呀~~~
尤其係佢個pat,好多人問我佢係咪仲著緊片片~~

惠,
D相好靚喎~~~~
我都想去影,不過要等呀仔大D先~~~~
你之前係咪影過靚媽媽架???
我都想去影呀~~~

sa,
我呢度A+3 ...

thx~~~~我之前係影過呀,佢地叫我去影.....之後買廣告,不過我覺得呢d大陸影都好靚呀~~~~~

子爵府

原文章由 callyclaire 於 08-4-29 14:34 發表
惠,

你話123叫你去影, 點解咁好O既???
我下個月都去影喇~

我答左sa喇~~ 你下月又影家庭照呀??

子爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-4-29 15:16 發表
我都想同雙嵐佢地影呀~~~0係邊度睇D資料GA? THANKS

惠,
影得好靚呀!!!

thx~~~~ 你去studia123個網到睇下~~~~~去影下囉,我仔影得好開心~~~

子爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-4-29 15:38 發表
SA,
THANKS,等我睇下幾時去影先,,不過好煩,,要就返細佬訓晏覺時間,,佢下午要訓陣,,唔係會扭計

我仔都係呀,所以我約左佢地收工時間去影,8點先影.....因為佢唔係做我生意,所以等佢地收左工先仲好,影左個幾鍾就影完喇~ 你可以約6~7點囉

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-4-29 21:17 發表

妳fd真係好有勇氣呀,不過佢暫時都未生過,會唔會生左一個之後就驚左架? 生bb都真係幾痛下喎!!

我睇左d相喇,影得好自然呀,卓卓好得意,好耐無見佢喇,最近果次見佢係聖誕party

rain:
真係好喇, ...

唔係痛o既問題,係佢超爛玩,我話佢一定生一個就唔生,未生佢係唔會明,緊係話生3個啦~~~~

卓卓好似大仔....佢都當左自己係咁.....個日係99到,我夏天買俾佢o既拖鞋掉左係出面,我又同係出面柯尿,佢話,媽媽,你睇隻拖鞋,係我細個時架~

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-4-29 21:41 發表

隻眼唔好似佢hi大咗咁就得啦

我覺得呢點一定會似,我仔隻眼雖然咁大,但係有時d人都會話佢好似未訓醒咁........我話,係呀,佢眼訓呀~mouth:

子爵府

原文章由 米奇BB 於 08-4-29 21:45 發表

影得好溫馨 但我唔like啲色,可能我唔識欣賞

其實我都覺得d色有d好似睇唔到樣咁.........

子爵府

原文章由 callyclaire 於 08-4-30 09:56 發表

WAH..咁好O既~~
我O係123個WEBSITE都見到你輯戶外相呀~
我之前都講左啦, 你冇追POST..我同佢地影造型+家庭相囉~

係呀,戶外果個都係free架,好耐lu<我仔個時先1歲~我唔係冇追,係未追到~~~~

你至係冇追呀,米奇咪講左佢細b係細佬囉,你又問~~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-4-30 10:35 發表
惠,

我mami揾人仔ga~~
我本來想同一day影ga~~但太長time &老公唔
比影靚mama,佢say貴

coki,

我都有用unwant dl ga~
foxy就要揾某d歌先用佢law~

coki,圖

我5会聽隻傻佬點la~~:hehe ...

其實係hk影呢個價ok啦,同埋影6個鍾都算底~不過你可以返大陸影,e+大陸影得都好潮架~

子爵府

maggie,
雖然我係靚女,不過都唔好咁張揚~~

我忍唔到你因為次次出黎都好多人,我唔知邊個打邊個~~ 下次我實忍得架喇~~

子爵府

原文章由 crystal618 於 08-4-30 12:25 發表
sa,
咁睇下你隻佬點啦~~~
希望佢比你影啦~~~~

cat,
焯瀅個時都係係baby-face度影架,我呢D就係比忍唔到個隻囉,要左成百幾張相,千6蚊落樓,不過D相影出黎真係好靚呀~~~

惠,
我之前係雜誌都見到你個廣告啦~~:j ...

原來咁多人睇到....不過我覺得佢揀d相好樣衰.......

咁又係,你d skin咁敏感~你都係去123影啦~

子爵府

原文章由 gogoblue 於 08-4-30 12:41 發表

你地有無攪錯咗??? 應該係計歲數,唔係計身高架bor...

輕鐡,西鐡,輕鐡接駁巴士 足3yrs 要比$$.
九巴 足4 yrs 要比$$ 其他唔清楚啦..

惠惠.

我返到屋企先再攞出黎啦.... 我比個fd激死,又話要同我個女食飯,咁我諗 ...

thx你呀,幫我地訂仲要拎埋出黎~~~ 咁之後你都同同呢個fd去食飯呀??我老公係咁話hebe好得意,佢話同你一樣樣,不過hebe係q板 可能我老公真係like女多d!

首頁
12345...17

尾頁

跳至