跳至

首頁
12345...79

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: 藍田既媽咪入黎傾下啦part3

我都報到.

子爵府

畀面勳章

irene, 中環o既貨比你掃清?? 有冇咁西利呀?? 你入好多好多?? 定係佢地番貨唔多呀??

子爵府

畀面勳章

irene, 咁如果你方便的話, 你幫我買一包學習褲 (大碼), 一包片 (大碼)呀. 唔該. 我未試過, 各買一包先啦, 唔買咁多啦.

貓貓, 你急唔急要換呀, 如果唔急, 你買左電池之後, 遲d 攞比我, 我大仔佢識換o架. 而家我所有d 錶都係佢換 (佢以前做過錶).

子爵府

畀面勳章

irene:
你今晚前前後後掃左卓悅幾多包片褲仔呀?? hehe....

我自己就入左2包片褲 & 1包片片咋.

子爵府

畀面勳章

早晨啦.
irene, 我琴晚係msn 度見到你, 咁我同你say hi & 問你剛剛番黎呀?? 點知你大仔幾百厭呀, 佢覆我話: 佢剛剛番黎, 而家發緊顛咁執緊d 片片呀. haha.....

跟手我回應番佢話: 哦. 原來係鄭公子, 有禮!! hehe.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

畀面勳章

幣..... 琴日唔記得call 0112 問佢要唔要卓悅隻片片或褲仔tim?? 0112, 你番黎未, 你要唔要入貨呀?? 你要的話, 我晏晝出去同你睇下??

子爵府

畀面勳章

片片你都掃埋呀?? 好厲害呀!!! 不過, 你只掃大碼姐, 仲有中碼同細碼O架??

嘩, 咁你前前後後差唔多掃左接近 8箱貨囉. (4包一箱), 嘩..........))))))))

BTW, 咁你琴晚係咪掃得好興奮呀?? HEHE......

子爵府

畀面勳章

wing 媽, 0112, 其實咁多貨之中, 唔係全數係佢o既, irene 佢有d 係幫老友買o既!! 佢都好唔話得o架??

子爵府

畀面勳章

irene, check pm 啦.

子爵府

畀面勳章

嘩.... irene, 你好快手喎.

子爵府

畀面勳章

嘩.....臭b 又真係幾百厭un 皮喎! 佢攝左隻腳落乜野chair 度呀??

子爵府

畀面勳章

有呀! 個細路你識得o架??
wing媽 寫道:
尋日有冇睇新聞,平田村有個細路比條食人倉咬親

子爵府

畀面勳章

我番黎啦. 你地有冇掛住我呀??

子爵府

畀面勳章

臭b 佢比賽d 乜呀??
irenenghm 寫道:
我向度呀!hehe, 各位, 臭b好幸運地入選左萬朝bb運動會做運動員呀!星期六向會展bb展比賽呀!4:30開始, 如果大家去開既話, 記得幫我地打氣呀!

子爵府

畀面勳章

irene, 你口花花啦! 查實你邊樹有掛我呢?? 我唔會受你"tum" 呢!!
irenenghm 寫道:
掛水我地啦!妳今朝去左邊樹姐????
[quote]
波子媽 寫道:
我番黎啦. 你地有冇掛住我呀??
[/quote]

子爵府

畀面勳章

小av, 不如我地今次沖出觀塘 & 藍田, 沖去尖沙咀, 食潮州野啦. 上次我咪提議過 HYATT REGENCY 隔離條街有間上樓舖o既, 我雖然未去過, 不過, 我諗果度都會坐得ok. 九龍城maybe 冇咁好坐 (我估咋), 不過, 係kowloon city 食完野, 我地仲可以去食糖水呢! huhu...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

畀面勳章

我都食飽飽啦. 今日食"孫辣雲吞面 + 豆張" yummy, yummy.......

子爵府

畀面勳章

嘩..... 食品展....勁多人呀....
0112MAMA 寫道:

不過我想去食品展

子爵府

畀面勳章

小av, 快d 報名啦:
(請係報左名隔離打埋想去邊到同食MUG 野)
16/8:
17/8:irenenghm, 波子媽(九龍城)
18/8:
19/8:
20/8:kitty, 波子媽 (9龍城+糖水) / tst 唱k
23/8:kitty
24/8:kitty
[/quote][/quote]

子爵府

畀面勳章

貓貓, 大會堂美心飲茶--係咪好正呢?? 我好耐都冇去lu, 果度d 野好好食o架!!! 不過, 都幾貴呢!!

首頁
12345...79

尾頁

跳至