跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 2003~3月媽媽會Part 45

Hi morning evereybody~~~

大宅

好媽媽勳章

呢幾日唔知做乜, 係office完全上唔到bk, 今晚忍唔住係屋企試下, 又無問題, 見你地前幾日都上到黎, 咁可能我部腦既問題囉!!

new,
re: rainbow
我都想要full set, 我自己攞, ok?? thanks in advance

大宅

好媽媽勳章

new,
re:rainbow
真係唔該晒你 ! 過兩日我會去攞架喇!! btw, 你可唔可以pm我晶晶既地址呀? 唔該!!

我到依家成兩個星期係office都上唔到bk, 唔知做乜 ?-(

大宅

好媽媽勳章

Morning~~~

今朝得閒d, 搞個幾鐘, 終於搞掂左部腦, 上到黎喇. 希望佢唔好再死火啦!!

new,
pm 收到, 又一次唔該!!

二當家,
我買左你大頭相個公仔做其中一份聖誕禮物呀!! 係cushion 黎, 好cute!!

大宅

好媽媽勳章

new,
我個仔每次同我去廁所佢都講一次, 而我個回應又一定係: 咁你去唔去呀? 佢通常都會cc氣跟我入去!
*New* 寫道:
benben, 2 dong ka, puppy, mike...
通常阿仔跟daddy... but sometimes only me, 佢會ng多想入女廁... 話: 呢個係女孩子嘅廁所ga wor!!!

2 dong ka,
re:米路
我對呢個卡通好有印象, 因為佢叫"米路"

大宅

好媽媽勳章

re: 洗腦
agreed!! 我個仔就比佢爺爺勁洗, 佢對麻雀, 賽馬, 啤排等非常熱愛, 好彩考幼稚園時老師無問佢最鐘意玩乜野, 如果唔係就c梗!!

好彩佢依家返左我屋企開始有d童真, 鐘意跳跳虎同包包超人, 我織左件包包超人衫比佢, 佢勁like!!

聖誕節想帶阿仔去睇"xxx, 小企鵝" 你地覺得點呀??

大宅

好媽媽勳章

rabbit & mike,

morning!!

rabbit,
congratulations!!! photos.....may I? 我都想一飽眼福!!
rabbit 寫道:
all..
later will send you a few pictures (wore the indian dress la..- I won the best indian look ga..)

大宅

好媽媽勳章

rabbit,
re: your photos
一個字"正"!!

benben & 二當家,
re:knitting
agreed!! 好有滿足感!! 其實我都好幾年無織喇, 不過今年有班女同事啱啱開左file, 蜜運中, 叫我教佢地織頸巾送比男朋友, 咁就勾起我d 興趣咁啦!

大宅

好媽媽勳章

rabbit,

一天的煩惱一天當就夠喇!! 明天開心d喇!!

大宅

好媽媽勳章

benben,

我織野都唔叻, 上次織比琛琛件包包超人衫都只係高低針, 只係跟住pattern, 數數字用唔同顏色冷砌出來, 但效果唔錯!! 我覺織衫唔難最緊要有耐性!!

btw, 我見有冷店買滿若干$, 會免費教織衫, 每到冬天, 店入面都有好多織女係度密密織.... :mrgreen:

大宅

好媽媽勳章

benben,
因為聽日冬至, 可能會提早兩個鐘, 不過, 個職員話最好聽日去之前致電re-confirm..

大宅

好媽媽勳章

benben,

啱啱再打去問, 個職員話收4點!!

大宅

好媽媽勳章

[size=x-large]Merry Christmas & Happy New Year

rabbit & bblong,

早晨!! 今日要返工? 我今日放 一點...

大宅

好媽媽勳章

Mike,

[size=large]Congratulations!!!

真係最好既聖誕禮物!! 趁假期, 多d休息啦!!

首頁

尾頁

跳至