跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

Re: 2003~3月媽

Morning!!

Congratulations to h3!

benben,
你既馬拉松跑成點呀? 好玩0麻?

大宅

好媽媽勳章

Re: 2003~3月媽

benben,
完成到已經好叻喇!!
re:legs/feets/toes. . . tired to pain
咁至第二日都比到你真係完成左既真實感覺0麻

大宅

好媽媽勳章

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

嘩!! 一上黎就有好消息...... tinama, [size=large]congratulations!!!

new, bbchiu & bblong,
re: 竹戰
hehe..... 我都可以係腳黎架!!!

大宅

好媽媽勳章

Re: 2003~3月媽媽會Part 47 - 4歲生日快樂!

mike,
ok la! 多謝你記念我! :cry: 今日去睇中醫調理下身體!

你隻腳好d未呀? feel 到 bb "旭"未? 好快又輪到你生la!!

大宅

好媽媽勳章

new,
weekend通常都ok, 平日就最快要復活節, 我諗住自我放假...

大宅

好媽媽勳章

近排天氣真惡搞, 各位大人細路都要保重呀!

我隻仔又係加入左"病君"行列, 發燒,咳,流鼻水樣樣齊, 最慘連對眼都發埋炎, 每次同佢滴眼藥水都好似打仗咁, 有時真係寧願自己病好過!!

大宅

好媽媽勳章

mike,
re:aloe gel
唔急架! 你粗身大細, 唔好"dun"來"dun" 去囉! 等你細b先都未遲!!

3 & mike,
我出左手好耐la! 琛琛呢排都唔知做乜, 食飯刷牙訓覺都嘈餐死, 個次佢唔肯刷牙, 我"dum"左佢好耐, 火起上黎, 打左佢patpat幾下, 事後睇返有5隻手指印呀 :-( :-(, 我都知唔應該, 但真係忍唔到! 依家佢嘈我會行開一陣, 等自已好d先處理!!

bbchiu, 2dongda,
我個仔畫個d都唔可以叫做畫, 只係一木亂七八糟既線黎, 佢班主任一講起琛琛d畫就搖頭, 我買左d圖叫佢跟住學, 佢又係亂畫一通, 仲話畫畫係自已鐘意點畫就點畫 ?-(

2dongka,
多d上黎同我地講下笑下, 就開心d架la

大宅

好媽媽勳章

唉! 人家打字慢, 打之前你地仲係度, 一打完pose左出黎, 你地就已經走晒!! :-( :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

mike,
2支gel同2支潤 膏呀唔該!!

大宅

好媽媽勳章

2dongka,
弟弟面尖尖好眉清目秀喎! 第二張又好鬼精伶, 係咪似你呀? 等佢身體好番晒, 食多d野細路仔,好易肥番,唔駛擔心!!

大宅

好媽媽勳章

2dongka,

忍耐下啦! 就係因為慢, 所以咪要practice多d law!!

mike,
我撐你!!

大宅

好媽媽勳章

mike,
復活節之後個week,我有空, 你地會唔會出黎食飯, 預我得唔得? 到時可以交收埋!!

rabbit,
咁你問佢如果打,媽咪會變成點?

2dongka,
你pm埋你個靚樣我睇, 咁咪知似唔似囉

大宅

好媽媽勳章

rabbit,
hahaha.................

大宅

好媽媽勳章

mike,
可惜可惜!! 復活節後果個星期我放假, 唔使返大埔呀! 咁不如16號0個個星期先交收啦, 好唔好?

3,
cc好有家姐風範喎!!

大宅

好媽媽勳章

早晨!!

尋晚預早同琛琛講生日快樂, 佢即問我係唔係要切蛋糕同收生日禮物(呢個星期佢收左好多禮物), 我話係, 佢諗左一陣, 突然走去同個工人講: 姐姐, 我聽日生日, 你要送生日禮物比我, 我要thomas既玩具!! 工人有d愕然, 我鬼咁唔好意思!! 你地工人會唔會送禮物比你地d小朋友架??

大宅

好媽媽勳章

benben, rabbit,
其實我都想個工人有d表示, 一張貼紙都好, 個感覺好warm! 但我個工人咁既反應, 我有唔好意思! 咁係你工人主動咁做定你地叫架! 主動出聲好尷尬 wor!

大宅

好媽媽勳章

benben,
re:if need to say. . .then seems not 'real heart'
agreed! That's the point why I still hestitate to 主動出聲!!

rabbit,
工人生日, 聖誕新年我都會送禮物/比利是佢. 而琛琛有乜野食都會預埋佢, 又好"痴."佢, 我諗我地對佢都算幾好lor! 但佢成日都話無$, 可能係咁, 所以慳住! 但佢買野比自己又幾狠c, 所以咁無$0瓜!! anway,小事一件, 佢做既話感覺好d咁lor!!

大宅

好媽媽勳章

rabbit,
re: re : send a present to your boss's kids
same as benben, no lar....... but 工人我地視佢為屋企一分子0麻!!
so 有expectayion lor!!

大宅

好媽媽勳章

hi 3,

咁夜仲未訓呀!
re:"luck"左臍帶
咁咪好囉! 唔使擔心喇!!

首頁

尾頁

跳至