影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

evalau341 發表於 22-4-29 08:46
我近日睇賀先生的戀戀不忘,真係救命,好靚仔,成個彭于晏咁

賀先生把聲幾好聽,佢仲有套“完美先生和差不多小姐”都好睇

水晶宮

青青河邊草 發表於 22-5-2 09:46
我覺得係yt特登,只係大陸啲片係咁,cctv嘅節目都係,外國嘅從來無事。

一定係特登,不過以為佢唔想人download佢啲片,原來外國嗰啲就唔整冇聲,yt真衰

水晶宮

回覆樓主:

“生活啟事錄”~~~~胡哥跟個大媽cp,不過幾寫實,另大媽級人士有好多想像空間

水晶宮

worthy 發表於 22-5-5 11:31
想問下,點解有D劇每集唔過10分鐘?

低成本製作,比冇乜錢嘅製作公司仔都可以有拍片機會

水晶宮

kerotan 發表於 22-5-12 19:22
追緊~獵罪圖鑒
好睇,題栽有新意

轉自bk某會員

國內嘅畫像師本身就係國寶,全國只得1百多人,劇集“獵罪圖鑑”裏啲案件本身都有原型

“画像神探”林宇辉:用画笔助力警方破案百起,他能送孩子回家
https://3g.163.com/dy/article/GPLQN648055294FS.html?referFrom=&spss=adap_dy

水晶宮

cyyiu 發表於 22-5-14 12:58
同你睇法一樣!
以前見d同事成日煲陸劇,我勁疑惑有乜好睇,只覺得老土! 加上tvb播d陸劇又係超悶,d演員 ...

唔駛換電視,可以用投屏器
【淘宝】https://m.tb.cn/h.fHcZ6YZ?tk=M1YL29mjQPf「无线投屏器抖音场电视机同屏器手机连电视横竖屏超高清4K传输」
点击链接直接打开

水晶宮

凌陵綾 發表於 22-5-16 22:26
一個86一個94.
我冇睇,男主我鍾意睇佢做向往的生活.
之前幾季偏肥,依家瘦咗靚仔好多.

男主彭昱暢實力派,提名過金馬男主角,佢有套“風犬少年的天空”都好好睇,有種青春番晒嚟嘅感覺,同埋有啲講重慶話好好笑

水晶宮

29XX86 發表於 22-5-28 18:30
卒之有人睇過少年派喇 我覺得好岩有中學生嘅父母睇

下一套餸飯劇同囝一齊睇先

水晶宮

青青河邊草 發表於 22-6-12 11:07
睇緊, 覺得好睇, 故事緊湊, 無拖沓, 而取材都特別, 靠畫畫破案, 雖然有時覺得有啲神化左, 但都覺得好過癮. ...

冇誇張現實中真係有呢啲奇人

山東警官林宇輝將美國警方提供的模糊影片裏的疑犯繪畫出嚟,因而破案。林宇輝因此被邀請加入國際刑警組織。

2017.08.27開放新中國 5:37開始睇
https://youtu.be/3d4QHmx8wPg

水晶宮

青青河邊草 發表於 22-6-12 11:07
睇緊, 覺得好睇, 故事緊湊, 無拖沓, 而取材都特別, 靠畫畫破案, 雖然有時覺得有啲神化左, 但都覺得好過癮. ...

有jm話,國內嘅畫像師本身就係國寶,全國只得1百多人,劇集“獵罪圖鑑”裏啲案件本身都有原型

“画像神探”林宇辉:用画笔助力警方破案百起,他能送孩子回家
https://3g.163.com/dy/article/GPLQN648055294FS.html?referFrom=&spss=adap_dy

水晶宮

andyman 發表於 22-6-12 16:44
我追到20集了,見到有陳曉即刻睇

我都鐘意陳曉,佢最近染咗金髮都幾好睇

【陈晓金发造型帅上热搜!本人亲自揭秘染金发原因,真实到有点好笑】https://mbd.baidu.com/newspage/data/videoshare?nid=sv_14936922364986128494&uk=310lM_I42Roz5LvaKYS2JA&rawFrom=feed_video_landing

水晶宮

thomaswop 發表於 22-11-17 02:41
推介你睇不期而至
彭冠英同蔡文靜主演
我睇到跟播覺得吾錯

呢套我都睇到跟播,幾好睇

水晶宮

worthy 發表於 22-11-17 10:13
回覆 thomaswop 的帖子

"不期而至" 看了2集, 不錯的, 希望不是太拖. 蔡文靜是做"底線"那位吧! 第一次看彭 ...

彭冠英189cm好鬼高,女主同佢做對手戲時個頭都幾攰

水晶宮

thomaswop 發表於 22-11-17 16:49
之前佢倆果套陽光之下
你有冇睇過?
都好睇呀

陽光之下未睇,咁要試下睇

首頁

尾頁

跳至