跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 天富苑媽咪入「黎」chat

kwokwong ,
你咪好忙!又要入伙,囝囡又要預備開學,二少讀邊間呀?twins而ga冇事啦!

大宅

1. 雲妮彭bb 1歲
2. veroshea 女女5歲半, 仔仔21個月
3. JOSEPHINE 囡囡 2歲半
4. dearchung 囡囡 15個月
5. sarah121512 女女 11個半月
6. cma0618 仔仔 4個半月
7. moondream3003 囝囝 17個月
8. billmam 囝囝17個月

大宅

[size=medium]各位天富街坊!!![size=medium]中秋節又到啦!
[size=medium]今年出o左一隻"木糠布甸月餅"
[size=medium]請問你地有冇興趣試下?[size=medium]買多d會平d呀!

有七星伴月和四式月餅兩款!如有興趣在此報名,希望可以夠數,因10盒以上平d。
9�9號 (星期六截數)
<< click here >>

1. billman......七星伴月 3盒

大宅

[/quote]
billman,
你介紹既月餅都幾得意喎... 係咪要雪藏架 [/quote]

可樂皓皓,
係呀!好似雪糕咁要凍食!

大宅

[size=medium]各位天富街坊!!![size=medium]中秋節又到啦!
[size=medium]今年出o左一隻"木糠布甸月餅"
[size=medium]請問你地有冇興趣試下?[size=medium]買多d會平d呀!

有七星伴月和四式月餅兩款!如有興趣在此報名,希望可以夠數,因10盒以上平d。
9�9號 (星期六截數)
<< click here >>

1. billman......七星伴月 3盒
2. sarah121512......七星伴月 2盒

大宅

Re: 天富苑媽咪入「黎」chat啦!

hi!各位媽媽,好耐冇上o黎同大家傾計,大家好嗎?

大宅

雲妮彭,
要做完屋企嘢,大少又訓o左覺先可以上o黎吹下水。

大宅

各位媽媽,
請問你地知唔知屋企付近邊間幼稚園好d呢?囝囝今年要報名啦!開始又要煩啦!thanks!

大宅

veroshea , web ,
thanks!
我心水都係佳寶,但係睇下屋企樓下付近有冇比較好的作後備。

大宅

dearchung,
hi!我都係天富街坊,你打算同囝囝讀邊間幼稚園呀?我囝囝出年讀k1,我而ga同佢搵緊,我有一間心水係"佳寶",而ga留意緊屋企付近有冇一d比較好的幼稚園。

首頁

尾頁

跳至