跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2003年3月媽媽會Part 39

大宅

good morning to all 靚太,

珀圖媽,
恭喜, 恭喜 !!!! 有無唔舒服呀?

yuma
你決定比yanyu入pc?? 幾時出來呀?

new,
你工人到期了or 你要炒佢??

大宅

二代,
煎張嗎?? 老人家話, 仔多數會早ka.... 你決定係邊樹生??

大宅

二代,
東區, 我好近ka~~5分鐘, 可以anytime出來探你&bb呀. 記得通知呀!!

大宅

3,二代,
我好out, 你地報mud野名呀??

大宅

大宅

3,
人地咪話左回歸bk law, e+我係樹改卷 and 上bk

2代
thanks for info, let me think think 先.

襯家, 二當家,

大宅

hi hi good morning,
hehe.... i just got back .....but紅雨, 係咪又可以放工

rabbit,襯家, puppy少奶

珀圖媽,
祝你心想事成.....係女.

bmf,
車厘子無事就好lu.
典解你同阿3都話係仔既 ?-( ........我想要女多d.......

longlongma,
你好嗎??? 細b好嗎?? 典解有工中人仲要比細B去育嬰院??

大宅

我想問你地話幫bb訂衫, 是否從日本訂回來, ok嗎? 有無個website可以look look??

cwy,
唔知可唔可以再比你個part-time工人個電話比我? 我個friend唔見左佢個電話. thanks.

大宅

sil,
我好out, 你係咪已經轉左工啦?? 去左kowloon bay?

二當家
e+芷淳每憑唔肯食飯 or食飯拽, 我地一話call惡ee, 佢就會乖乖食. 惡ee係邊個.....

benben,
我呢樹都一樣天黑晒, 閃晒電, 行晒雷. 今晚仲約哂d同事去happy vallery街市食, 唔知e+仲去唔去tim

大宅

大宅

大宅

大宅

大宅

hello
唔好理"有人"講d mud la, 咪激親自己&細b. kelly自自然會知個工人對佢好or唔好.

大宅

cwy,
thanks & check pm also.

大宅

yes, bk short short de~~ can't post anything or need to post soooooo many times.

cwy,
你total重左幾多呀? 我e+都ok, d 同事話後面睇都未覺. 著衫就depends 著d mud野衫, 有d就好覺.

puppy,
你係咪都轉左去"怡西"個邊做 gel甲? 我鍾意新呢邊, 似番佢都未轉去沙沙滾之前果樹. hehe....summer來了, 我又做埋腳la... 你有無做花or閃粉??

new,
來la, 一膂學swimming la. 開心d.

大宅

new,
有ka, 我arm arm幫你問緊個同事, 佢搵左個website 比我之後, 我再forward比你喔. 佢之前都請左個local, 但daytime only. 係佢個陪月介紹.

大宅

hello
9-10lbs, 咁咪重得好少? ok嗎? 快d食多d, 休息多d, 咁細b又可以重磅d. 你諗住順產or開刀??

大宅

hello,
yes yes, 一於唔好理咁多, 放鬆d.
(hello自己瘦咗好多... 面仔"lip lip"!!! )

首頁

尾頁

跳至