媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 荃葵青媽咪會

我個工人都有幫瑤瑤戒片,戒左幾個月都失敗,未試過一次成功,所以工人一日洗好多條褲!我都叫工人唔洗咁急,因為瑤瑤既physical development不嬲慢人地dd (e.g.臍帶一個月先甩,好遲識爬,仲未識點頭搖頭),所以我都有心理準備佢返幼兒園未戒片!
佢而家著既pampers超簿XL 80片要$138,但係如果買學習褲30片?要$99,青衣區仲有無d平d既尿片賣呀!d學習褲真係好貴!

maggie & ben,
呢期如果租藍澄灣,都應該會幾平,因為租盤多,好似我d friend上年租珀麗灣,一千呎都係九千,而家就唔得啦!你租大單位抑或細單位?我上年租樓個價都無咩升,因為有個friend今年租埋同類型單位,景觀仲正都係同我上年個租金一樣!

大宅

JENNIE,
你係講德仁藥房!我都知平,不過我唔順路,車錢都差唔多啦!
下次有平學習褲買記住通知我!

大宅

jennie,
我都祝chloe生日快樂!

原來大家都未開始戒片,我都唔開始住啦.....

大宅

ABBIE 媽咪,
你在葵涌廣場2/f 行 行人天橋去球場,你會在落橋位的右手邊見到有間萬寧,你在萬寧那個街口直行3,4個鋪位就係!

大宅

JENNIE,
我估你講那間係荃威大藥房,而ckbbq指那間係在楊屋道附近的藥房!兩間藥房都係眾安街,我在荃灣返工,所以d野在荃灣的荃威大藥房買多,不過無德仁咁平!

大宅

JENNIE & HEIHEIMA,
我報左名參加家長日,我諗住都會撞到你地添!

大宅

gordonmama,
我個女都有呢個問題,人地教要"碌雞蛋",不過我個女點都唔肯"碌", 所以都無成功過!

首頁

尾頁

跳至