影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:韓劇 - 急診男女 宋智孝和崔振赫

哩套幾好睇,我都追緊。宋智孝好戲好自然。

大宅

唔怪得一直都無得睇,仲以為一星期得一集。好想快d有得睇。

大宅

我都好期待想快d睇下一集有無jm好似我咁期待哩集多過星星?哩套劇有好多感人位。
好似bb病咗要入院打針(做媽媽既我即喊),同埋啱啱11集男主角搏命幫個墜樓離婚病人做心外壓...集集都有感人位。
無悶場。
估唔到男主角都有可愛的一面(睇繼承者們時,我覺得佢好木口木臉...好唔得)。智孝笑起哩好靚。
我估申教授做女真係國醫生的,申教授報細數。

大宅

引用:Quote:原帖由+babybabychung+於+14-03-03+

原帖由 BK2002 於 14-03-03 發表
same here. 星星真係純睇兩顆星星,我比較鍾意呢套,我個人覺得比good doctor更好睇,劇情明快。宋個樣好似 ...
係呀係呀!睇星星係純粹因為都教授太情深同靚仔(當然全智賢都好吸引)。
講開宋孝賢又真係有點似郭善妮,不過係細粒版

大宅

引用:Quote:babybabychung+發表於+14-3-3+21:42+

原帖由 mickeyeva 於 14-03-03 發表
我都有同感, 可能急診比較寫實, 會有追嚟睇的感覺, 而且珍熙話立志做醫生係俾啲以前睇唔起佢的人睇, 重新振 ...
十分同意!好寫實,又真實,我覺得如果兩個人相愛的話,一定可以重新開始。好想知佢哋點重新開始,而99又點樣改變再同62和好,國醫生又點樣再同申教授復合,真係有好多???問號。好好睇

大宅

引用:+本帖最後由+SandyKL+於+14-3-3+23:02+編輯

原帖由 SandyKL 於 14-03-03 發表
我都係。第二次詳細留言講韓劇(第一次係秘密花園),因為哩套真係值得推薦。

首頁

尾頁

跳至