跳至

首頁

尾頁

大宅

買明報呀~~~~~~記住呀~~~~~~

在此特別再多謝阿sil 一次

大宅

不如食美利堅~~~~很久沒吃過~~

大宅

多謝各方好友的祝福~~
聽日食多D~~唔使客氣~~因為AA制~~聽日見!!

大宅

Hi everybody~~~~

我想同大家宣布一件事~~~~登登登~~~~我有左~~~份新工~~~暫時我都OK, 過左三個月穩定D再同大家詳談~~因為超多野做, 我驚我頂唔順!!!

大宅

我係一個採購員, 一個中環採購員~~~晚晚OT粒幾鐘!!

大宅

Hi......today not so busy ar......can chat chat ar....

大宅

Hi rabbit~~:mrgreen:

大宅

Milk....

ok ar....幾好, 都適應左, 工作暫時都開心, 但Karrie就唔多適應,四年未離開過佢, 而家佢有D無皇管心態. 放任, 激死我!!

而家晚晚放工, 教女做—功課, 溫書, 一腳踢, 如果遲返個晚, 佢就等, 等到夜一夜都等, 都幾辛苦

在職媽媽唔易做~~

大宅

Hi Hi...

Today leave 3:00 haha~~~

Rabbit..
HK side...welcome back to HK side....which side ar??

大宅

Merry Christmas !!

大宅

Merry Christmas !!

大宅

~~Happy 2008 ~~

Miss u all so much.......

Rabbit,
Tin Hau....good ar....near SPK....

3,
Lazy mami.........what cc learning now...only drawing, right?

大宅

好耐無泡頭......真係人都顛, 好大壓力!!!

happy3, cc 抽左邊間? 隧道口個間幾時in ar?? 今朝見到CC高左好多~~~

Yuma....加油~振作~加油~振作~ 唔好煩, 慢慢來!!!!

大宅

潛水咁耐, long time no see....

其實真係好偑服你地去考私小, 換著我真係無咁多心血, 無膽量, 我唔係計得失!!! 其實我逃避, 我怕面對現實 - 我怕面對reject我個女事實~~超懶更何況我今年係雙重打擊, 阿Kan考K1.......唔好講...

我Super 認同yuma講~~~"真係好難頂" Same feeling as before we apply K1 .....其實個女都唔知乜事, 但個阿媽就受哂~~~~~

以我一個超極賴, 食多過做, 訓多過教, 玩大過天ga 阿媽來講, 真係唔想煩, 坐定定等運到~~就只好等24號..........正如金多寶話"運氣話黎就黎" ~(不過十次我dd都無份, 希望今次有Karrie份)

我特別在此鼓勵大家千萬唔好俾自己情緒低落, 要保持阿Q精神, " 此處不留人, 自有留人處".... 阿仔, 阿女ga路, 總會安排好, 我地父母盡心盡力去做, 但求無愧於心就得, 唔好太擔心, 放鬆...放鬆...放鬆...放鬆...

[ 本文章最後由 潮媽二代 於 08-11-15 11:39 編輯 ]

大宅

Ben Ben, Yuma, Hello...

恭喜又多個 choice..

有機會又做同學仔~~~~

大宅

放心啦, 想個o樣得個o樣...

實中, 實中, 實抽中, 03, 03, 一定中 Yeah!!!!

原文章由 benben 於 08-11-17 15:33 發表
做同學仔

啋啋啋啋. . . . . 即係抽唔到好既姐!! :;pppp:

[ 本文章最後由 潮媽二代 於 08-11-17 18:22 編輯 ]

大宅

benben,

趣味益智玩具/新品任务迷宫--陆地和海洋 ---> Oh... 剛剛反嘔城買jor $1xx 唔知quality 一唔一樣...if same 我就反嘔....

NDS 封jor 塵la....大ge無時間玩, 細ge又唔識玩, 我就同周公玩多...

原文章由 benben 於 08-11-18 14:57 發表
any NDS fans?

recently dl a game with number 2909 - Bob the Builder.

http://hi.92wy.com/Upload/2008/1112/2008111214132049359.jpg大人細佬都 arm 玩!!

(my son loves this character so much. ...

大宅

Rabbit,

唔知幾點有結果???? 好似就黎生ga感覺

YL --> Happy Birthday~~~

大宅

呵呵呵......大笑可減壓呀~~~~

Rabbit,
你會放棄SP??????好難取捨?????

大宅

Rabbit,

Sorry, this draw not for u .. is for Heib...so... Heib hv luck is ok la....(推卸責任..hohoho)

Ben Ben,

你寫得好感人, I also want Karrie do this for Kan...but 無機會...(Kan K1, Karrie到時小一)

原文章由 benben 於 08-11-20 15:52 發表
Mike

(yuma office hr - read only - let me 搭下訕 )

I guess 老師安排, 佢地一晝得果3班
(1 class for K1, 2 class for K3)
好多野都一齊玩, 一齊 celebrate
都幾 lum, 幾溫馨, 上次我個女去了 K1 教佢地做體 ...

[ 本文章最後由 潮媽二代 於 08-11-20 16:24 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至