自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

今日睇咗個內容30+女想結婚post

諗起有個同事兼朋友,40+,不斷收兵,出邊有,公司有,高峯時期有5,6個(只計公司),對個個都挨身挨世,嗲聲嗲氣,可以令啲同事幫佢工作,佢同我講佢都想結婚,但無一個睇得上眼,娘娘package唔係好,但真係夠嗲,我係女有時都俾佢嗲到打冷震。

期間有d兵退出,又有新加入

睇住退出兵同女朋友結婚生埋bb,娘娘仲係穿梭係各兵之間,搵荀盤

唔係話女人求其搵人嫁,但你揀人,人揀你,都要掂量吓自己乜料

侯爵府

siugocandy 發表於 22-5-29 10:12
個女人咩條件?樣貌身材學歷職業如何?

無乜條件,學歷,職位,樣,都普通

係好陰聲細氣,嗲,少肥,講嘢會不經意同對方有身體少少接觸
同異性講少少嘢都可以撥十次頭髮
男人話唔覺佢風騷,好純

講真好想學佢好嗰方面,我太粗魯
8-)

侯爵府

crazygal 發表於 22-5-29 10:29
有少少好奇嗰班做兵嘅到底係咩心態。 我身邊都有啲朋友(己婚)鍾意你撩下我我撩下你。 又唔係真係有咩曖昧 ...

佢咁對我,我會打冷震,佢人人都嗲,男人係好受嗰種嗲,可能老婆/女友無嗲,返嚟enjoy 吓都好
但我扮唔到,我老公見到我「嗲」話我作狀想嘔

見佢嗲吓可以他條d多人幫,又順d,自己私心都想做到,但我做唔到,認命
8-)

侯爵府

mariefish 發表於 22-5-29 10:57
40+就未見過,30+就遇過,不過佢算靚嘅,而且一視同仁,對女人都攬身攬勢嘅,經常攬我 佢對住非 ...

佢會用指輕輕掃人下巴
d男同事行過條路好闊都好似玩咁撞吓佢,中學生咁

8-)

侯爵府

selinako^^ 發表於 22-5-29 10:36
唔好計年齡
如果係姚嘉莉咁 但好嗲,我諗應該幾多人受
楊秀惠 做開嗲精角色,鬼同你ot + 大帥哥 佢都嗲得令 ...

姚嘉莉咁多年都好鍾意佢,樣好有女人味,又無負面新聞

selinako^^    發表於 22-5-29 12:41
8-)

侯爵府

lingluk1306 發表於 22-5-29 11:06
我公司都有個好似樓主同事咁,但佢好高好fit好靚,超過40歲,不停穿梭好多男同事之間,但佢痴親都係有婦之 ...

我嗰度d男最多都係幫娘娘做嘢

我朋友公司仲勁,有個40+女,係公司好多男人都同佢有一腿,但唔係同客做,係同同事和上司做,想喺上線拎資源,想上司分多d俾佢,想男同事幫手

d男又怪,個女都40+,大家都知同事之前互著舊鞋,佢哋夾返時間知個女人一晚都分兩個男上下場咁,仲會討論好唔好x,都唔明啲男人咁樣都ok

我朋友係女,話公司d女都好憎呢個40+,不過隔一浸,佢講幾多我聽幾多,但隔一浸都覺得呢個女人係臭嘅
8-)

侯爵府

mariefish 發表於 22-5-29 11:10
咁佢對女士係咪都一樣?定係男士限定?

男女都會
8-)

侯爵府

加菲貓3 發表於 22-5-29 11:11
兵係佢講,都唔知佢做人兵定男做佢兵。。叫得兵就係無條件幫個女先叫兵,平時大家抽水唔係兵,只係x婆遇著 ...

又係喎

佢又同我講想結婚,我叫佢正經啲,同其他男人保持距離,就算俾你遇到Mr right見到咁都唔會鍾意

佢道佢係咁樣,控制唔到

但知工作係好順,吹佢唔脹
8-)

侯爵府

crazygal 發表於 22-5-29 12:01
有啲女仔係咁,講嘢語氣天生好似想嗲人咁。

我有一個朋友,上海人,本身唔嗲,但係講嘢永遠好似軟綿綿咁 ...

中晒,軟綿綿,仲有少少身體接觸
8-)

侯爵府

littlesister 發表於 22-5-29 13:39
軟綿綿即係點,想學野

我都想知想識
8-)

侯爵府

Fishqqma 發表於 22-5-29 14:38
真係係你朋友?

同事,有幾句,可以叫朋友
8-)

侯爵府

Fishqqma 發表於 22-5-29 14:47
算朋友吧!見到形容她,不似。

就算係朋友,都唔會事事認同佢
佢又無出賣身體,佢軟綿綿嗰種斯文確係值得我哋粗魯型女性學習

但係朋友個同事人人可上,就算識都唔會做到朋友
8-)

首頁

尾頁

跳至