跳至

首頁
23456...25

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part4)

o吾平架 可以99嗰時諗住老o左番去住, 不過我諗佢而家已經放棄呢個想法la, 佢邊會捨得chloe ar [quote]
angel1106 寫道:
咁買來做乜呀 ?-( ?-( 好平架 ?-( ?-( [quote]

公爵府

好媽媽勳章

88 ling & angelma

公爵府

好媽媽勳章

hi 各位早ar

公爵府

好媽媽勳章

coco姐

mud你o甘早浦頭ar

公爵府

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

swing

你小心身體ar 可以既話早d做完野就早d返屋企la 而家做打工仔真係慘, 病o左都要返工:-( :-( :-( :-( [quote]
swingBB 寫道:
我病左呀.....今日c咁番工呢...... :-( :-(
我都好掛住你地....不過,我病到開電腦都無力呀.... :-( :-( :-(

公爵府

好媽媽勳章

jove

你o甘講又真係bor 而家d學校o甘識諗, 又點會"舌"俾我地Y 你之前做幼稚園, 點解o吾做ar 遲d我地有咩問題就可以請教你la
jove 寫道:
chloemummum:而家元朗好難收仔,所以基本上even你報左邊間,文晒d咩費都好,佢地都會free返俾你,因為少數怕長計,而且仲除笨有精,你諗下,佢而家sit個幾百元,佐之後可以賺返啦。
hehe,我之前係幼稚園做架•

公爵府

好媽媽勳章

我以前都係打工仔黎架 而家生o左無人請先無得做咋 :-( :-( :-( :-( :-( [quote]
swingBB 寫道:
d唔洗做野housewife講野都唔同d.......... :tongue: :tongue:

公爵府

好媽媽勳章

" nose豆痰"係咩黎架 ?-( ?-( ?-( [quote]
swingBB 寫道:
nose 豆痰......依家又番發啦....我好驚要做手術呀......希望唔洗啦..............
[

公爵府

好媽媽勳章

做咩成日都o吾講野, 淨係 [quote]
coco123 寫道:

公爵府

好媽媽勳章

閃la, 出去食野

公爵府

好媽媽勳章

你自己打錯字之嗎 仲 要

[quote]
swingBB 寫道:
係.....鼻豆炎.....呀......

[quote]
chloemummum 寫道:
" nose豆痰"係咩黎架 ?-( ?-( ?-( [quote]

swingBB 寫道:
nose 豆痰......依家又番發啦....我好驚要做手術呀......希望唔洗啦..............

公爵府

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章

到)))))))))
jove 寫道:
你地去晒邊????????????

公爵府

好媽媽勳章

swing

晏晝有無好d ar ?-( ?-( 仲有無o甘o吾舒服 ?-( ?-(

公爵府

好媽媽勳章

衰人教育署 成日都裁員 [quote]
jove 寫道:
chloemummum :佢裁員呀,咁我咪俾佢cut左出黎lor。 :-( :-( [quote]

公爵府

好媽媽勳章

[size=xx-large]人ar)))))))))))

公爵府

好媽媽勳章

:-( :-( :-(hihi :-( :-( :-( 終於都有人出現la :-( :-( :-(
nam&himma 寫道:

公爵府

好媽媽勳章

nam&himma

你係咪番緊工架

公爵府

好媽媽勳章

angel1106 寫道:
all ma我來啦

首頁
23456...25

尾頁

跳至