影視娛樂

跳至

首頁
45678...77

尾頁

男爵府

Jolly 發表於 21-1-16 22:45
兩種look我都覺得幾好啊可以分開日與夜睇唔同的!

深深今日一定發夢都笑醒,彈幕滿屏都是帥帥帥,一個可愛都找不到
今日怎寶貝又藍沙鯨合體,又唱有可能的夜晚送生米,仲染藍髮襯藍沙,佢份人真係好有儀式感好浪漫!
睇彈幕真係會笑死,咩「一時間不知道是感動還是沉迷美色」「今日的造型嚴重影響我聽歌」

男爵府

Jumama2000 發表於 21-1-17 00:16
今晚仲有另有亮點:和光同塵卡在929(9:29),有可能的夜晚是去年歌手時為生米而唱的歌,2021年第一場的今 ...

我好認同今晚既演出生米好忙,雙眼又要望佢頭髮、支藍沙、個deep v,雙耳又要專心聽歌,但個心又感動,但查實又好激動(狼個隻)

男爵府

Jumama2000 發表於 21-1-17 09:18
呢度JM唔算狼,微博那邊放大深深deep v 聚焦,仲清楚見到心口的痣,噴曬血。
...

小室發呢2張都攞命啦

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-17 01:18
深深平時連鎖骨都唔會外露,扣少一粒鈕已經好大件事

不過老實講,呢啲較妖同黑暗既造型都係10次有2,3次就夠,要吊下我地癮先過癮 。其他時間我都係想見番我個可可愛愛深多啲

呢個look 都ok適中

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-17 15:55
我自細就極喜歡中性風的男生,對於呢種暗黑中性打扮真係完全冇抵抗力,唔覺得係妖,而係好冷好孤獨又好脆 ...

我完全相反,我對fashion其實唔講究又唔識品評,我只係好直覺唔太鍾意男孩子太暗黑風,又或身上太多飾物個類,我會覺得造作。
我鍾意好陽光好乾淨好簡潔,就似平日彩排時深深好簡單既t shirt牛記個啲look。
但深深又係徹底改變左我,可能佢太討人喜歡,又好有靈氣,佢著什麼都好似好好睇,好有味道 。白又得,黑又得,可愛又得,深情又得,迷人又得。總之佢著乜都好好睇啦

男爵府

co102co 發表於 21-1-17 21:24
我完全相反,我對fashion其實唔講究又唔識品評,我只係好直覺唔太鍾意男孩子太暗黑風,又或身上太多飾物個 ...

不過老老實實,歌手門鈴個look 我唔太得 ,個妝同件衫都 ,所以同你一樣,好好好好期待佢以一個好man既look再唱一次門鈴

男爵府

rainbowworld 發表於 21-1-18 03:14
門鈴look同我們的歌1既look你寧願揀邊個?

我們的歌1其實大部份都ok架,係野狼比較攞命,好似偷呀媽套衫著咁啫,個黑超就似偷呀爸副超戴
我其實比較重視個妝,我鍾意眉唔太長唔太幼,粉唔太白,鼻形唔太重,就覺得深深好靚仔。簡單黎講,就係深深本身輪廓都幾秀麗,根本唔駛過重既妝,所以呢幾個月既look都好好睇好自然

男爵府

him-bb 發表於 21-1-17 22:53
2014年既深深

我成日覺得呢個look似林一峰,連把聲都有幾分似

男爵府

ballonbb 發表於 21-1-18 09:09
但深深在尹約旁像過弟弟. 可能平時他太百厭又成日架架架的大笑

對呀,尹約比較成熟淡定優雅。
不過我都有成日自己諗,做偶像深深真係好稱職,但做男友 ,其實都幾悶,又唔like太陽伯伯,又成日做宅男做衝浪少年唔願出街。
不過好彩佢份人係好願就人,相信一定都會就女朋友。佢講過如女友唔食辣,佢咪唔食辣囉,辣喎大佬,佢既生命黎架,無辣不歡,但佢答得好真心,完全冇猶豫,所以佢應該也是可為愛既人改變習慣既男人

男爵府

ballonbb 發表於 21-1-18 11:02
都唔知點拍拖.唔通成日在家對唱

有訪問都問過如果第時伴侶係音痴點,佢又係好爽快答唔介意呀,好鬼可愛,佢應該真係只要愛,就咩都唔介意既人 。可能音痴更好,佢唱咩歌女朋友都話好好聽

#送上扁咀小可愛一個

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-18 12:07
"最美的妻,最才的女", 真係好高擇偶要求

音樂老師,又係問功課時間

剛才又忍唔住睇左4次雪團子disco, ,好鬼開心。 然後就心血來潮去睇多一次那英肖戰版,又好虛榮咁再次覺得我深真係唱得好太太太太多了!

今次認真聽,先聽出原來那戰版既墊音好鬼明顯,根本有2把聲在唱,肖戰有墊音都算啦,但那英咁有實力都用墊音,其實內地樂迷會點睇架?係咪因為partner用,所以一定要跟用?定係其實出show唱勁歌觀眾都唔介意既?我有特登睇留言,冇一個人有介意呢樣野喎竟然

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-18 13:31
我估因為合唱,如要墊音應該要2人預先錄定,因為他們都不是原唱仲要係首次唱呢首歌,唔錄定到直播時邊有得 ...

今日係一字一句好用心聽,副歌高音部分深深真係唱得好穿透好空靈,感覺係唱到衝上雲霄既感覺,我真係唔識形容呢種感覺,明明前面仲係好跳躍好輕鬆,到左後面就好似裝上火箭咁一飛衝天,回聲不斷,真係好奇妙呀

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-18 13:31
我估因為合唱,如要墊音應該要2人預先錄定,因為他們都不是原唱仲要係首次唱呢首歌,唔錄定到直播時邊有得 ...

明白,謝謝你用心解答

男爵府

lulubbaa 發表於 21-1-18 14:30
還有這兩首的少年音真的很好聽
《真夏的櫻花》
https://youtu.be/Hb0ulTjA3xw

呢兩首係我大愛

男爵府

ZZdaphne 發表於 21-1-18 12:16
深深答: 微信微博 微信微博 微信微博...... 还有淘宝
主持問: 淘宝多數買什麼?
深深答: 增高墊 (超超超細 ...

呢個咩訪問,唔記得,想睇番

男爵府

bu-b 發表於 21-1-18 16:48
我都係鍾意佢淡妝多d, 鍾意陽光嘅佢,如果佢個妝唔係咁重手,應該無咁多無聊人質疑佢係男定女
...

今日又變番白馬王子了,好鍾意佢著短外套呀,好帥氣

男爵府

sueyee 發表於 21-1-18 20:25
我4點就睇,到6點半深深出場,跟住就load,我以為卡住,點知等到而家都係回播
...

粉絲谷谷主話應該沒有了

男爵府

sueyee 發表於 21-1-18 20:44
我岩岩入去央視頻都見有人話係29號錄播。即我等2個半鐘就睇左深深嗰4分幾鐘嘅訪問
...

男爵府

sueyee 發表於 21-1-18 20:47
我唔制呀

深深:「唔好嬲啦,Baby!!

男爵府

Elenalan 發表於 21-1-18 21:01
你們第一眼看到誰?
我第一眼看到我本命!!然後係牆頭!
鑑別真愛!!

嘩,我眼中只有深,2秒找到,咁明顯既

首頁
45678...77

尾頁

跳至