嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: Maclaren BB 車

呢架就4.2kg..

其他你click --->HERE 睇下la~

水晶宮

may9912 寫道:
請問可以係邊度買呀? 但係我無亨氏會員咭呀? :-:-(

may,
yesterday而家sale 都係買$290-
用亨氏卡就$255-

yesterday我都再買多左1部同款blue比我個仔(我1年前都buy左, 而家好抵又再換).. because實左太好用, 又可以"au"好多野 , 又可以 i 底小小可以sleep.

水晶宮

vivianky 寫道:
Dear Connie,

唔知有冇d可以"唉"後訓的呢?

Thanks,

Vivian

hi vivian,

我用呢ka既~

可以 i後 小小既, 見阿仔都坐我好舒服 我上年買左.
原價買$425-
1/6起 用heniz card 而家賣$255- 我又買多1部

水晶宮

may9912 寫道:
connie117:
請問可以係邊度買呀? 係米好多顏色同款式呀? 可否借heniz card no 我一用呀?? 感激!

-->here
only係呢2個款有special price jar -->$255-
仲有new color係black n pink(即係vic-wing post果架)

亨氏卡要law正卡ka.. not only no.
你會去邊間?? 你pm我

水晶宮

vic-wing 寫道:
connie117,
請問邊個位有得au野呀?另外想問你容易開收車嗎?一個女人可連bb和車一齊搬起上落樓梯嗎?

hi vic-wing,

au野咪係推既手柄law
你話上落樓梯係幾多級sin 幾步都可以既, 但老實講架車都幾重(6kg). 但我主要都係行下商場, 公園...都係推住行..唔會搬住行ka ma~

vivianky,

welcome ~

水晶宮

hi,

this one you can find it in mothecare or tst toy's ru.
i m not using this model, so cannot give the information to u~

PrinceAaron 寫道:
Where can I buy this car? Which Mothercare can I find this? I am looking this car long long long time lar. Please instruct. Many thanks.

Again, is it good? Heavy?

[quote]
connie117 寫道:

呢架就4.2kg..

其他你click --->HERE 睇下la~
[/quote]

首頁

尾頁

跳至