自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

[size=x-large]各方好友

[size=medium]如果可以嘅,我真係好想錄音 up 上黎比大家聽下我當日點兇果個 CS .... 節錄如下↓ :mrgreen:

由於等左 1.5 hours 先有人聽電話,我已經 都黎,咁果個女仔係都要 pass 番比先前果個男同事同我 follow,咁我已經好唔滿意 becos 驚會突然 cut 左條線,所以我喺電話度已經向果個女仔表達不滿,佢就口頭承諾一定唔會 cut 線 wor .... 當果個男同事接聽,佢就話未收到我張 fax,叫我第二日再打電話比佢 check ..... 呢下,我就真係想打巴佢 .... 所以,我就講左下列數句:

[size=medium](1)你唔好耍我呀 .... 我知道你地有線嘅處理方法 gar ... 我話比你聽,我已經等左 1個半鐘頭先有人聽電話,我已經火黎 gar lar .... 你咪再叫我聽日先打黎 check 呀 .... 有乜可能收張 fax 收 2 日都未收到 gar ....

(2)我知 .... 你都係打份工啫 .... 你比我噴,你都好無辜嘅 .... 但你都要明白,我已經等左個幾鐘先有人聽電話,你依家叫我聽日再打黎,有無攪錯呀 .... 使唔使我同你經理講呀 ....

[size=large]各位,邊個想 cut 有線嘅 .... 當你地同 CS 講野時,兇 d、惡 d lar .... 佢地班友真係欺善怕惡 gar .... 唔好 side 時間比佢地玩你呀!
路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

bb33 寫道:
hehalady,
你講完呢 d 說話之後 CS 是否即時和你 CHECK 呀
果個男 CS 聽到我話:咁使唔使我同你經理講呀?!..... 佢即刻叫我等等 .... 果一剎那,我好

水晶宮

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你

HelloKitty* 寫道:
我好黑仔呀! 我等左四十幾分鐘, 竟然被cut線!!!!!!

點解咁樣對我呀!!!
[size=x-large]直接踩上去喇

水晶宮

朗仔 寫道:
我表哥真係踩上去呀!我就諗住係完約前1個月開始日日係咁打電話去...
咪打喇 .... 盞自己谷氣 gar jar .... 直接踩上去吧喇 :-|

水晶宮

小霖媽 寫道:
我 cut 左 la....
[size=x-large]恭喜、恭喜

水晶宮

mamamolly 寫道:
不過如果唔放心可全程錄音/錄影...
[size=x-large]睇到呢句,好好笑 .... 但又覺得好無奈

都唔知係乜野服務公司黎 gar

首頁

尾頁

跳至