跳至

首頁
45678...42

尾頁

伯爵府

Re: 有無人今年讀幼聯安泰呢 ?

阿BE

早晨, 嘩 .... 你好快手Woo....

話咁快就換晝 你覺得呢張好咩 ?-(

你得閑既話可否教我點樣整大頭相 只有我一個人不懂
真係out

伯爵府

阿BE

謝謝你先 等我有時間試下先

伯爵府

阿BE / Iris / Anne

各位你們12月份有邊個星期日有空架
(當然不會在黃金檔期叫你們陪我+Him Him 去Wet La )

我有個個人認為十分之好玩地方去 Ha 下架
(最重要是合家歡 大人細佬都話Good )

地點 : 粉嶺 香薰園
詳細內容請大家去下 http://www.lavendergarden.com.hk

請大家支持下LA

伯爵府

阿Be

首先聲明 我是電腦白痴
我有問題想問你 以加我個Step 是去到個網站後,左手邊
見到有image 之後Click 入去對嗎 ? 再之後見到
image resize 再Click 對嗎 ? 緊住點呢 ?
是否按digital photo resize 呢 ? 但你有叫我按
sesample 我又見5 到Woo
?-(

你明天先再教我la 或者call 我也可以 因領導人不在

伯爵府

點解今日咁靜局 成日只有我一個人吹水 真係有d 悶 :-(

你地去哂邊

伯爵府

Hi Big_Eye

等我回應你的問題啦

我覺得間學校地方雖然係細左D,但都比我感覺算
乾淨 企李 N.1班有位叫郭老師 & 李老師
兩位好好架 如果你想知阿囝 阿囡 起學校生活細節
她們 會好詳細講解 次次都會笑笑口對住D 家長 &
小朋友 不過 其她老師都 O.K 既

之於上課時候是沒有書本的 係老師自己做D 單元
紙來上課架 次次不同話題

其實學校無書本提供 D 老師要花多D 心機去諗下
不同既主題 都幾費心架

希望以上可以幫到你LA

伯爵府

阿Be

我不是發緊夢嗎 ? 我等你等到頸都長哂la :-(

好彩比我等到你La 不過我差不多要走la 明早我會
繼續守候架 我明天先同你Hea 下

伯爵府

Big_Eye

不用客氣, 我都係照直講咋

另外, 唐突問句 我想問下你個小朋友係咪
在天耀村M 記樓上 XX幼兒園讀架 因為以前我試個打比你 與你通過電話 不過係好耐既事 LU

伯爵府

各位幼聯媽咪

你地D 冬季Sport 衫 齊未Ah.... 我仲欠1套XS

Jenny 姐話可能要到11月底先有貨
咁我地d 細細粒 點攪好呢 ?

?-(

伯爵府

阿BE

你又話叫我等你既 點解還未出現架 你昨日 衣個時間己經現身LA

?-(

伯爵府

Hi 阿BE

首先多謝你漏夜幫我解答大頭相問題
你比我的電郵你攪左幾耐呢 ? 要1個鐘嗎 ?
睇怕都要
家庭相我己經今日比了學校la 快手嗎

我地都要快d 襯有機會影多d 全家幅 用來看門口咯

永樂仔套冬季真的要 "S" 嗎 ? 因條褲好鬼C 長架
我個套 XS 條褲 剛好 有DD 長

你同Iris 一樣 只收到件校褸咋

最後 謝謝你的幫忙 係哩你昨晚 幾點先
我見你篇報告 報告 成2點先發出 今晚早D 去教教豬

伯爵府

Big_Eye

嘩... 你好勁 好好記性 我地上次就係講
Summer Course 我諗出年可以join 埋一齊玩lu
你話每一年都會有既 我個仔現在2歲+8個月Lu

係哩 你考慮成點 有無興趣一齊做書友仔呢 ?

伯爵府

Hi BE

喂.... 你11月3日(FRI) 收幾點呢 ?
約你去街街哦

地方 T.S.T 聽講座 (學校攪架) 你有否報名呢 ?

伯爵府

Big_Eye

咁即是話有機會做同學仔 la 又多一位成員La

我個陣時無面試 +好快通知 大概 3星期就打比我
呢間學校好易入架 無難道 你有$ 就得啦

伯爵府

Be

你不可以同人對調嗎 ?

伯爵府

BIG_EYE

哎吔 ....如果你想返半日既話 呢間無架
係讀全日 Woo
放學 4:45-6:00 呢段時間放學架

伯爵府

阿 BE

又要搵你教下我LA

嗱... 現在我己經dowload 好了個Soft Ware

第2Part 不懂 (因為去到個Step 11 你咪話去 Image
個度搵 resize /resample 但係變左淺灰色Woo
click 5 到 , 邊樹攪錯呢 ?

另外, 你話大開想要做大頭相 個度
我d 相片全部放在My Picture 我試過隨便抽1張
接住又 5 知點攪 唉.... 真的煩c 人
我為左阿仔可以面世 唯有面慒d 再次問你

伯爵府

Iris

哎吔吔 想靜鷄鷄都 5 得 Tim 又比你發現

我知道你己報左名 點會不預你 傻瓜 再加上你成日都
不上來 探班 點叫你好呢 ?

明天要交親子功課 你們做好未呢 ?

我都不知如何入手好 ?-(

伯爵府

阿 BE

我己經安照你教我方式做好了 ,但去到BK 上傳大頭相
個度去 X灠 搵番當時SAVE 張相既地方 之后按OK
但佢話 ERROR OCCURED 點解 呢 ?
係咪即是又衰左呢 ?

?-(

剛才打電話比班主任話D SPORT 衫如果未有可以照穿
夏季D 先 Woo 話 11月底先有貨

喂 ... 你打左電話比學校未Ah...... 問關於個講座

伯爵府

Hi Be Be

早晨 我小你會咁早上來

哈哈 .... 你見到Him Him 嗎 ? 終於面世 la
不過手工差左dd
謝謝你 老師

首頁
45678...42

尾頁

跳至