單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 閒人傾計專用區(part 9 )

我聽晚唔得呀 :-( 要去朋友仔度食飯

複式洋房

終於扑暈個臭b啦

複式洋房

唔好呀.....我岩岩買左部ic電磁爐,LCD MON 同膳魔司真空煲....你咪嚇我呀 :tongue:

複式洋房

臭B頭先送左3個驚喜俾我...
就係.....漏屎.....斟茶(射尿).....嘔奶

一齊黎

複式洋房

lai8888 寫道:
你仲糸bk咁張揚
小心d呀

[quote]
玲 寫道:

唔好呀.....我岩岩買左部ic電磁爐,LCD MON 同膳魔司真空煲....你咪嚇我呀 :tongue:
[/quote]

複式洋房

有呀,但係都好"呢hair"下 :-(
evalopk 寫道:
上次都話左比你知, 叫你用紙巾 / 綿花com住先同佢換片啦.....又唔記住 [quote]
玲 寫道:

一齊黎
[/quote]

複式洋房

Lok1206 寫道:
[quote]
玲 寫道:

一齊黎

咁high...臭B頭做咩嘔奶???無咩丫嗎??[/quote]

無野呀,佢有d肚風啫

複式洋房

CW-KK ,

個爐同mon 上個月買架, 不過我都冇咁多$, 係個朋友幫我碌咭做免息分期,我每個月供番俾佢囉 個煲就吉之島減價買既 雖然幾貴下,不過好好用 可以煲多d湯飲,又慳電

複式洋房

我以前間屋咩都冇,只是一個訓覺既地方,而家開始先似番個家,雖然重有好多野未有$買,不過我已經好滿足啦 夜晚抱住臭b,同臭b一齊食飯飲湯好鬼溫馨架

首頁

尾頁

跳至