影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 皞

Mrssslui 寫道:
司琪姐好好演技啊!

闗菊英 is also good

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 皞

G-Ma 寫道:
我都覺得係. 睇佢同米雪d態度唔似有野.

[quote]
sandylaw 寫道:
我覺得唔係夏雨同米雪生陳豪的,應該是夏雨同第二個女人生的
[/quote]

Agree, I think 米雪 may know the details only

水晶宮

Re: 溏心風暴埋黎傾!

水晶宮

Asher 寫道:
今集蒙嘉慧同陳豪講話佢最靚係啲腳趾,仲話自己啲腳趾好似啲葡提子咁昌塋通透,攪到陳豪立即嘔,真係笑c 我.

笑死

水晶宮

chickenwing2006 寫道:
I want to know too !!!

不過應該係甘,唔會衰人分 6 億掛 ??

有沒有人可報下料 !!!

[quote]
cy101 寫道:
今日見3周刊封面寫著: 陳豪最後得6億, 關菊英得番4隻大鮑. 有無人買咗?
[/quote]

Why 關菊英得番4隻大鮑? If so, better than nothing la....

水晶宮

weisscarton 寫道:
唐至逸之後良心發現,反幫細鮑,所以最後細鮑反敗為勝。

水晶宮

jaja 寫道:
大契同細契講''未登天子位,先置殺人刀''精彩

I like it.....

水晶宮

Ivy124 寫道:
佢用手都唔緊要呀...最慘係隻手抹眼淚時好似d傻仔咁...o個一幕如果無得之前做咩...我諗我會估李詩奇生左個傻仔

[quote]
michtony 寫道:
last shot 大契同歡你二人相擁而哭, 演技立見高下, 黎諾懿喊唔出要用手掩住遮醜
[/quote]

笑死我

水晶宮

lcf 寫道:
反而覺得程亮同水擘擘個段眼淵d wor。
簡直不可以原諒,連自己老死個男友都攪,賤格。
[quote]
kk100 寫道:
頭先見到個姦夫摸細契隻手~[size=medium]好想嘔
[/quote]
Agree

水晶宮

winwin815 寫道:
今日大鮑最後個幕好精彩, 最抵死係佢先黎扮FD, 話要講肉麻既三個字, 之後先再鬧, 好精神

Agree...
But 亞琴

首頁

尾頁

跳至