跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 九龍塘媽媽會

hello ...............

大宅

Jamesmama,

How are you? 好耐無同你傾計啦, 囝囝返左小一掂呀? 適應嗎? 我大仔就唔多適應, 好多測驗考試排山倒海咁, 到e+我都揾緊方法掂同佢溫書同安排課外活動比佢o
想請教下你掂安排比james呀 ? 佢返學開心嗎 ? 有無壓力呀 ?

helenpopo,
你好犀利呀 , 我都係第一次係bk認到o既婆婆級人馬咋, 第日多d上來chat丫, 你同jamemama如 有tea預埋我呀.

大宅

HELLO 大家好,

九龍塘媽媽會幾時聚會呀?

jamesmama,

真係好想搵日同你傾下計, 大家交流下小朋友讀書心得.
你幫人做籮白糕牙? 咁叻o既

大宅

Hi, ALL 我黎報到架. hello elmo&cookie 原來我同你住得好近喎. 你囡囡係邊間kg 讀呀?

HelenPoPo 寫道:
[quote]
YuYung 寫道:
Jamesmama - 又一居/James/4 May,98/6yrs
EFM - 又一居
HelenPoPo - 廣播道/Annette~囡~19-12-02
~~~~~~~ ~~~~/ Keith ~ 囝~ 29-9-04
YYLam - 廣播道
MomMom -
3kids - NGA TSIN WAI ROAD ~ BOY - 98/7yrs, twins(boy) - 00/4yrs
tracycck - 畢架山/Tanya/7 Mar, 04/就嚟1yrs
YuYung - 又一村/ARIC/囝囝/27Mar,02/就黎3歲
ronnie - 畢架山/Ian/8 Nov, 02/2yrs
elmo&cookie - college road /cherry/4yrs
anntsang -
hohoho -
maymay2000 -
catcat -

首頁

尾頁

跳至