跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 小比豬仔 於 09-10-23 17:48 發表
頭先去按亞仔放學我見到你拖住個小朋友呀, 我係o甘同你揮手你都睇唔到。

看唔到呀 , 唉 , 我一放學就好鬼趕 , 如頭一轉車過唔到支燈 , 就有排塞出去,我試過由尾塞返上頭要成廿分鐘呀.
今日奀豬畫畫麻 , 所以咪接埋表哥仔一齊去畫囉.

伯爵府

原帖由 Beacon 於 09-10-29 10:29 發表
我昨天問過學校, 而家己經可以穿冬季校服, 正式則在十二月開始.

下個星期天氣轉冷~

琴日都見有小朋友開始著.
我都係等遲 d 先 , 中午返學都幾熱.

伯爵府

伯爵府

上左網看短片未呀 ?
摷左好耐 , 先見到阿女閃過一次咋

伯爵府

原帖由 MikaBoy 於 09-11-18 08:58 發表
琴晚同呀仔、Daddy一齊睇 (我已經睇過晒), 多數係體能個部份搵到呀仔,同埋有大頭走過黎 , 指住比呀仔睇返佢自己四圍走,佢覺得好得意。
另外琴晚佢自己用左1-2分鐘做左個"大小"的功課, 我重以為佢講笑,(原來係 ...

佢地 d 功課 , 一定係學校到教晒點做啦 ~
我個女日日放學都自動波開工,係某 d 要我幫佢畫 , 佢先叫我.
我問返佢 , 你知唔知張工作紙講乜 , 佢只答返 d 答案出黎.
所以做完之後都以同佢講一次d細字講乜.

首頁

尾頁

跳至