跳至

首頁
45678...14

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part5)

我都走啦~早d去
chloemummum 寫道:
矛人

伯爵府

醒目開學勳章

hi~coco, cherylma, jove

尋日返到屋企, 晚黑就打敗仗啦, 勁唔舒服, 食左藥都無咩精神湊妹妹, 呾call c6早d返屋企湊囡
e+先好左一半咋 :-(

伯爵府

醒目開學勳章

多謝swing咁辛苦整d相
angelma你講d怪事好恐怖呀
wing我要問下先可以答你有冇得再訂

伯爵府

醒目開學勳章

老毛病----傷風, 我係屬於好易傷風個種人, 因為氣管唔好 細個有哮喘, 好彩18歲前斷左
coco123 寫道:
ling

你咩病 :-( :-( 小心身體 :-( :-(

伯爵府

醒目開學勳章

所以我e+都好驚病左, 今朝隻6都算唔話得, 妹妹9點起身幫我餵奶, 平時星期日會瞓到踢都唔起身
以前病左咪唔返工囉, e+邊有支笛唱啦 :-( :-(

伯爵府

醒目開學勳章

有野做的mami係超級難約期架
coco姐你講埋我心果句
coco123 寫道:
我哋已經要揾好多日好多地方去 [quote]
swingBB 寫道:
不如,找日一齊去玩呀....
[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

我聽人講~元朗公園以前係亂x崗, 所以我逄只夜晚唔會去果度, 日光白白就去
jove 寫道:
CherylMaMa:係wor﹛人地話元朗公園好dirty,最好唔好去玩。

伯爵府

醒目開學勳章

NO呀~食返上次淨低d藥, 食完收左x水, 不過骨頭都又累又痛啦 好彩e+隻6姪仔去左我屋企住幾日, e+俾我點做亞4
swingBB 寫道:
ling
有無事呀...有無去睇e生呀.... :-( :-( :-(

[quote]
lingirl 寫道:
hi~coco, cherylma, jove

尋日返到屋企, 晚黑就打敗仗啦, 勁唔舒服, 食左藥都無咩精神湊妹妹, 呾call c6早d返屋企湊囡
e+先好左一半咋 :-(
[/quote]

伯爵府

醒目開學勳章

coco~你後面攪緊你d頭髮呀~
CherylMaMa 寫道:

coco...你睇吓你後面....

[quote]
coco123 寫道:
[size=xx-large]你哋夜媽媽唔好講D咁嘅嘢
[/quote]

伯爵府

醒目開學勳章

咁點算好呀~我奶奶以前有地主, 後尾奶奶走左, 我同老公都無時間上香, 咪決定請地主走左
咁e+好唔好裝返地主呀
jove 寫道:
CherylMaMa :no la,唔係我屋企,係佢返家姐度,再返黎先係咁乍。
有次姐夫去完大酒店,不過冇帶百解去,所以..............
唔關我屋企個邊事。 :tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

醒目開學勳章

阿ling, 俾個[size=xx-large]黎.

[quote]
lingirl 寫道:
coco~你後面攪緊你d頭髮呀~ [quote]

coco...你睇吓你後面....

[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

下年????咪玩啦coco姐 [quote]
coco123 寫道:
[size=xx-large]e+咪話星期六下年去飲茶 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

吓!!??swing原來有個大女架??點解唔叫我睇睇呀
咁我仲咁監叫左你細女係仔來 但講真喎你細女好man下
(你睇落又幾後生丫, 唔通又好似呀邊個細細個俾人攪大左 )

hi jelly,

講真定假呀 , swing唔係你o既first baby咩.

[quote]
swingBB 寫道:
五年級..
[quote]
coco123 寫道:
swingBB
你大女讀幾年級
[/quote][/quote]

伯爵府

醒目開學勳章

做咩 我喎 人哋仲病緊架 :-( 一d都唔憐香惜玉 :-( :-( :-( :-(
coco123 寫道:
[quote]
lingirl 寫道:
吓!!??swing原來有個大女架??點解唔叫我睇睇呀
咁我仲咁監叫左你細女係仔來 但講真喎你細女好man下
(你睇落又幾後生丫, 唔通又好似呀邊個細細個俾人攪大左 )[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

jove~緊係唔係你啦~係打緊人果個呀 :-( :-( [quote]
jove 寫道:
swing:係啦,做咩攪到佢咁仔,頭先我睇相仲諗緊係邊個個仔。原來係女。
lingirl :唔係我呀•[quote]

伯爵府

醒目開學勳章

放心~~我就係打字啦, 係d人做咩咁懶唔打字姐
呢果個用手寫, 呢個又係手寫, 我諗得我同你先用打字
jove 寫道:
究竟呢度有幾多個係打字架,你地個個都用手寫板,我就黎c啦。 :-( :-(

伯爵府

醒目開學勳章

cherylma, jove 好野好野
俾個[size=xx-large]5來!!

[size=x-large]我同你一樣,都係打字o架. 冇錢買手寫版.啲人仲”催催催”

[quote]
jove 寫道:
究竟呢度有幾多個係打字架,你地個個都用手寫板,我就黎c啦。 :-( :-(
[/quote]

伯爵府

醒目開學勳章

jove~
係喎!! 差d忘記, wing仲想買多張地墊, 想問下仲有冇得再加訂?

伯爵府

醒目開學勳章

[size=xx-large]m 4
[size=x-large]me,three

[quote]
jove 寫道:
swingBB:me2,"速成" [quote]
swingBB 寫道:
我係打"速成"所以我都好慢..... :-(

[quote]
jove 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

伯爵府

醒目開學勳章

me too!!
jove 寫道:
COCO:wish 藍藍has good result。

首頁
45678...14

尾頁

跳至