影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 korumi-08 於 10-10-3 11:02 發表
第11集有男3出現, 好期待睇勝祖呷醋既樣子.

恶作剧之吻 第11话 文字预告
from:MBC

因为河妮粗野的睡觉习惯而度过了痛苦一夜的胜祖相比,河妮迎来了幸福的早上!

两个人一起从综合大楼出来,一起去学校,而昨晚像 ...

噢,幾時有預告睇呢?

仲有6集就做完了,真捨不得。不過根據原著有好多情節仲未做,相信呢6集既內容會好濃縮。

水晶宮

睇番第一個預告(開播前)賢重超正,非常charming。當然而家都好正啦,不過明顯謝左好多,心痛!

開播前預告 - 我就係比佢呢個笑容殺死左!

第九集預告,攰到無哂神彩囉.......

水晶宮

21/11最後一集啦!

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!b3w.RTCRAxvYqy0wQCPMOrA-/article?mid=10250

水晶宮

原帖由 上校車 於 10-10-7 21:25 發表

我真係好難想像, 只餘下5集會點結尾
惡吻開始令我有少少失望既感覺
希望12集力挽狂難啦

係呀,無咩高潮,一路都好平淡。

我而家明白點解收視會咁。我其實好鍾意個故事,賢重亦好靚仔,不過套劇真係拍得比想像中差。我繼續睇都係因為要睇靚仔咋!

相比之下,成均館好睇好多。

水晶宮

『惡作劇之吻』YouTube特別版官方網站(www.YouTube.com/ytkiss)。
快d訂閱黎睇啦!

水晶宮

『惡作劇之吻』YouTube特別版官方網站
www.youtube.com/ytkiss

快d訂閱黎睇啦!

水晶宮

原著女主角離家出走係結婚之後既事,而家搬左婚前,唔知之後會點結尾呢?

得番兩集,真係好難估。我覺得好似台版咁結完婚就完第1 part 似乎完整d。

水晶宮

原帖由 上校車 於 10-10-22 13:00 發表
台版同韓版各有優點

台版, 細緻d, 但某d 位有些拖戲, 超級唔鍾意湘琴的超低能白痴, 但亦有好多笑位 (例如溫泉戲, 和兩個爸爸在互爆肚, 真係笑到肚痛)

韓版, 男主角殺晒, 俾佢對你笑一笑, 心仔卜卜跳, 女角唔算太標 ...

套劇而家濃縮哂,加左d Part 2既內容,幾好。不過無左「鴨狩」個段內容有可惜,係個到直樹先完全了解琴子對佢既影響同存在既重要性,對佢地既婚姻係好重要既一刻,令佢地更加close。

首頁

尾頁

跳至