跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 油塘區媽咪入

甜心糖糖 寫道:
731mon 寫道:
各位靚太,
16/2 , 我好得閒, 如果各位得閒又 賞面既話, 今次就黎我屋企返下啦, 不過我屋企好細, d玩具好cheap, 整野食我差, 冇工人使, 要使就使我啦....

16/02/2006 去731mon@home實習使工人
=============================
時間: 12:00pm

731mon+糖糖+shany+柔柔媽+Mel

有無老友整野上去食....有就寫低...唔夠食再搭柵叫外賣:-

731義不容辭包小朋友午餐&晚餐.....食就留名預備分量!
午餐:朗朗,柔柔, Emma
晚餐:朗朗

複式洋房

咁多位.....晚安o刺

我 promised 糖糖我會上黎架...幾有口齒 :mrgreen:

複式洋房

731-- 多謝晒你呀, 我同 Emma 尋日玩得好開心呀 :mrgreen: (me) :mrgreen: (emma)

Mendy- 收 PM

我去拖地o刺要 :-(

複式洋房

最多我等你地鞭鞭有力完我至走o刺

柔柔媽, Mendy, 731, 糖糖, Wendy....我去玩拖地先

731mon 寫道:
有冇 我黎妳就走

複式洋房

Hi girls!!

你地就好啦...10下10下咁 happy

複式洋房

你今晚仲係女仔o下話!?

甜心糖糖 寫道:
Mel
如果你黎埋就仲happy~~
你無叫錯人.........我仲係girl女仔黎架!

複式洋房

頭先食空消夜, 想落左格至去訓...plus 我未沖涼

731mon 寫道:
~E~ 做乜 mel 咁夜都見到妳既

複式洋房

有次o係電視看 Leslie's concert....最尾打左幾隻字 "永別了, 哥哥"....我見到我老公都看到眼濕濕呀.......我自己都係.

731mon 寫道:
LESLIE死個日.......我d fd 分別個個都打比我, 睇下我有冇事, 不過我又冇咩, 可能人大咗, 又有個囝同老公, 已經冇沉迷lu.......

複式洋房

有幾熟呀? 你係咪暗示我老先

甜心糖糖 寫道:
Mel係出左名既熟女黎.............

複式洋房

我要訓o刺^^

Goodnight :mrgreen:

複式洋房

今日 evening, Emma o係樓下撞到邊個呀? :lol:

複式洋房

我 auntie & uncle 話, "撞到d有單車o既小朋友 wor."
點估呀大佬!?:lol:
731mon 寫道:
妳唔知咩??? [quote]
Mel^^ 寫道:
今日 evening, Emma o係樓下撞到邊個呀? :lol:
[/quote]

複式洋房

唔好訓住啦....我都未眼訓:mrgreen:

mendynam 寫道:
我陪完瞓自己都想 tim

複式洋房

o我:lol:
我問 Emma 係咪見到朗朗呀, 佢答係. 衰妹, 自己阿媽都點:lol: 我 auntie 都話 Emma 離遠見到佢d朋友仔已經 fing 手o刺 wor:lol:

mendynam 寫道:
咪就係穎穎同靖雅呢對twins再加埋coco囉 Emma好醒呀, 佢遠遠都認得我地
:lol:

複式洋房

靚!? 咪玩我啦
得體 answer: 我想同你地吹水丫o麻, 咪唔訓住 lor:mrgreen:
實情 answer: 想等老公訓著左我至入房, 費事....咩o刺...好
支力呀

731mon 寫道:
淑女, 做乜咁少可唔眼瞓呀?? 妳咁靚女, 唔好學我地捱到殘哂呀 :-( :-( :-(

複式洋房

731- o個日o係你屋企影左d相呢....有幾張好 sweet 架. 俾少少時間我 upload 先 :lol:

柔柔媽- 晚晚做!? 你講緊糖糖o下話!?

複式洋房

731- 個c6後日同幾個同事去泰國玩呀, 仲要我服侍佢, 我唔 dup 佢已經俾足面佢o刺 :lol:

糖糖!!! 快d溫書啦, 我頭先講過你呀 :mrgreen:

複式洋房

731- 我個 c6 年年都同朋友去旅行架, even 我大肚8個幾月佢都去 要曳o既, 返大陸都大把有得曳啦 :lol: 但係好 unfair 架, 我個 c6 管得我好嚴, 邊到都唔俾我去, 去夜d都鬧 :-( 佢成日慌死有人打我主意! 都傻架, 宜家仲邊有人肯要我 wor :lol:

複式洋房

Mendy- Goodnight... and 收 pm :mrgreen:

731 & 糖糖 & 柔柔媽- 收 pm 丫 :mrgreen:

糖糖- 乜你咁話 Joey 架... whahahahahhahahaaa

我去沖涼先o刺.
各位晚安

複式洋房

係啦係啦...我太斯文o刺
我要多d學下糖糖同 731 d 殘雞野至得

甜心糖糖 寫道:
731講得啱.....老公食住你,你咁冇用比佢管住哂架!
[quote]
731mon 寫道:
Mel,
8個幾月都去返, 有冇攪錯呀, 妳真係太斯文喇, 比我一定no way, 就係因為妳太靚女囉, 不過又真係唔得喎 ,妳點可以咁冇用比佢管住哂架
[/quote]

首頁

尾頁

跳至