自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

我打左去第一次叫佢fax, 佢話48小時會fax俾我, 點知2星期都收吾到, 叫佢寄啦, 過左一個星期都收吾都, 我即日再打去, 佢就話當晚10:00會fax到, 最後我當然收吾到, 一早就打去剷佢啦, 因為當日係8號, 我係10號cut數, 再吾停要無啦啦俾多1個月, 跟住我有朋友o係o個度做, 叫我直接去有線大樓搞, 去到佢地仲同我講吾可以咁做, 我就話我用左3星期時間打黎攞張form攞吾到, 你地咁忙,我咪自己黎攞囉, 就黎到期係咪吾使我俾o個個月呀! 跟住佢先同我搞, 但我仲未收到佢地寄張confirmation話己經可以停台

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

zater,

我想問你交返停台form幾耐先收到confirmation letter , 因為我老公2星期前親身去交, 到依家我地仲未收到confirmation letter, 我驚佢地玩野, thks!
zater 寫道:
我已經收左佢地張 confirmation letter 同埋交解碼器果封信, e+ 只有耐心等待, 我用 credit card 交費, 都唔敢 cut autopay, 因為有 mami 話 cut 左個 credit card 交費, 會比佢罰多 $1,200 咁話.

伯爵府

咁死啦, 佢地吾知係咪玩野, 我老公o係5月8日親身去搞, 即係已經2個星期, 到依家我地都仲未收到張confirmation, 今日要打去嘈下先
zater 寫道:
[quote]
shirleyleung15 寫道:
zater,

我想問你交返停台form幾耐先收到confirmation letter , 因為我老公2星期前親身去交, 到依家我地仲未收到confirmation letter, 我驚佢地玩野, thks! [quote]

我o係 4 月 16 日 fax 張 form, 封 confirmation ge 郵 chop 係 4 月 23 日.[/quote]

伯爵府

我打左去問, 佢話我o係6月10先到期, 要6月頭先會寄出confirmation 信喎, 都吾知係咪真

伯爵府

zater,

咪就係囉, 都唔知係咪真係有cut, 總之一日未收到, 一日都驚
zater 寫道:

唔係 wor, 我 5 月 21 日到期, 4 月 23 日收到 confirmation.

伯爵府

hehalady,

我之前打過去, 佢話如果佢真係無俾張form我, 先正式同我跟進, 後咪我老公親身去簽左張form, 諗住無事咪無再打去消委會, 我尋日打去有線, 佢仲搵的吾曉講野既妹妹仔聽電話, 講野都吾清吾楚, 搞到我都廢時同佢講 總之一講起有線就十肚火啦

伯爵府

我5月8號交呀 :-( :-( :-( :-(
zater 寫道:
[quote]

你幾時交 form 架, 如果 6 月 10 日到期, 無理由 6 月頭先收到 confirmation 架 ~~~~~~~~

伯爵府

zater,

我之前問佢, 佢死都話要6月頭先會寄, 叫我等下

首頁

尾頁

跳至