懷孕前後

跳至

首頁
34567...15

尾頁

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-5-22 09:45 發表
米 & 惠,

係la....5好為你地老公勞氣咁多,真係好易激到肚痛ga...
等生完先慢慢炮製佢地

生完佢就知味道

伯爵府

原文章由 mlkk 於 08-5-22 12:23 發表
米奇

佢而家隻腳未算好得哂,所以冇幫我湊,就算係都係我帶兩個返去佢屋企一齊睇住咋,其實最大問題係大既瞓又係細嘈醒,細既瞓又俾大嘈醒:;pppp: 同埋我細b食奶好衰,食成個鐘

coki:
我黎左m呀,真係超多~~:b ...

我都怕第時又會好似你咁,2個互相嘈醒,因浩朗都算醒訓~~
浩朗細個時都係食得好慢,食到我中哂眼訓,你而家用咩奶樽呀?果時浩朗用Dr. Brown's飲得超慢,到大d轉第2隻先飲得快炸~~

伯爵府

原文章由 gogoblue 於 08-5-22 12:52 發表

因為老師不停同佢地洗腦...話佢地大個女唔係BB.所以咪成日話自己大個女囉..乜都要自己做.
HEBE都係架...有時爆片漏尿添呀..
我都唔急夜片...不過戒得到就最好啦. ...

慢慢嚟囉~~你又要返工,更加辛苦

伯爵府

原文章由 phoebe^^ 於 08-5-23 19:28 發表
而家我都驚執衫,尋日執左幾個鐘,都執唔晒,而家發覺個衣櫃唔夠位擺,唔知點執,,,幾個月前先掉左幾大袋衫,但而家仲多過之前,,大鑊,尋日仲去買左好多衫同鞋,同老公2個加埋買左5對鞋1X件衫,,我前日去左VIVIENNE WESTWOOD ...

你有咁多衫,著唔著得哂架?
我行街唔係咁like買衫,仲意買家庭用品,同其他嘢

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-23 20:28 發表

頭先同我接個仔放學,行返黎時聽電話又話去篤波,我話唔得,佢又話佢地好屎會win錢,講到咩都係為搵錢咁....其實自己想去玩~~我冇理佢,返到黎佢又走左去訓覺,個仔一星期先得星期五放學同星期六, 日係到....佢都唔陪個 ...

我老公唔出去時,喺屋企就會好早訓架~~佢出去時1-2點都唔眼訓架:;pppp:
咁你老公又好似真係唔係點理個仔既?平時已經喺你99度,無咩點見.......我老公就理個仔多過理我:;pppp:

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-23 21:44 發表

我e+已經成日唔想郁喇,我仔係到我就更加累........今日起身又喉嚨痛,我老公又唔幫手,以為自己搵錢大晒,就咩都唔洗理咁...我覺得佢好似唔錫個仔咁~~ ...

我果時又係4-6個月時成日都攰,一過咗呢個時期就生猛哂,成日同個仔出街,去迪士尼玩,但到咗呢2個星期,就開始唔想郁~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-23 21:55 發表

應該著介片褲呀...佢柯左就會feel到濕,不過出面條褲就可能唔會濕~~就算出面條褲都濕左,個地都唔會濕,咪唔洗拖餐死囉~~

介片褲我有同佢著呀!但都會漏落地既mouth: 可能佢次次賴親都一大督........

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-23 22:00 發表

我e+就係,可能今日又感冒....個人特別累,我仔叫我抱,我唔抱佢又唔開心,佢自己玩緊,我係床到訓一陣佢又會入黎搵我,叫我出去同佢玩,我叫佢自己玩,媽媽好累,佢都會自己出去,不過會唔開心,同埋佢會覺得好悶,我老公又 ...

佢未知有bb係咩一回事姐~~我仔都唔知架,成日對住我勁粗魯,我成日同佢講咁樣會整親媽媽肚入面個bb,之後佢又整起佢自己件衫話bb喺佢肚度......
不過我仔呢排見倒電視有bb就好興奮咁,話"bb呀!bb呀!"咁我話媽媽生個bb比你好唔好?佢會話"好",又話"愛"bb覺豬,又話抱bb咁囉~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-24 00:44 發表
all~~

你地知唔知氣管收縮同敏感食咩好呀??我仔咳左成半年喇,原來佢氣管收縮同敏感,好易咳同會氣喘.....佢頭先又咳到嘔到成張床都係,之前已經試過嘔好多次,好似好長手尾咁....佢成個人都瘦晒,點先會好呀,有冇人知?? ...

有無同佢睇e生呀?咳咁耐好易變哮喘架喎~~
佢氣管咁差,咁你千期唔好比佢飲凍嘢......

伯爵府

原文章由 lingha 於 08-5-24 01:33 發表

你問下coki吖,佢好似知燉d咩食ga~~5知係咪川貝ar~

我仔果時咳,食西藥一d用都無,都係食川貝好番,川貝+農利葉+瘦肉+蜜早,煲大約9個字,但卓卓係氣管敏感同收縮唔知有無用?....

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-25 22:21 發表

會唔會你個隻唔索尿呀??

唔知呀~但我見都幾厚身架喎~~可能佢賴親尿都好大督....

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-25 22:25 發表

我覺得佢就係知道,覺得我有左bb又唔可以抱佢,又唔同佢玩,所以佢嬲,唔開心~~~

咁樣佢可能呷醋.....佢覺得有咗細妹,你就唔理佢~~我有咗咁耐都成日抱我仔,同我仔玩架~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-25 22:28 發表

有睇呀,醫生都係咁講,仲問我地屋企有冇人有哮喘~成日咳攪到佢冇晒胃口,我覺得佢好瘦呀.......e+我都唔俾佢飲凍野喇,佢自己都知,我唔俾佢飲,佢都唔會扭~ ...

咁卓卓都好乖呀~唔扭計~~我仔一日到黑都扭要飲益力多同可樂

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-25 22:37 發表

唔好開window,我以為要開多d window tim~湯佢又成日飲...因佢冇胃口食飯......唉,如果再唔好要睇專科喇~~

你book左照結構未呀?

喜利對面有個e生係專科,耳鼻喉科,好似叫利知行,聽人講幾好架喎,你試下同你仔去睇吖,咁細個氣管有事,一定要睇好佢呀!

伯爵府

原文章由 crystal618 於 08-5-25 22:36 發表
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/show/auctions?userID=rabbitpark8&u=:rabbitpark8

你地有冇興趣買衫,有7折呀~~
我星期2會落單架啦~~
你地睇下啦~~

我之前都有幫過佢買嘢,佢d衫質地都幾好~~
我有嘢買呀~不過我明天先覆你要咩吖~~thanks~~

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-26 00:38 發表

我買左呢對,$139呀....呢到先$85........

咩$139呀??

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-26 01:22 發表
米奇:
岩岩我搵到張HUGGIES NB現金卷呀,妳要唔要呀,不過要係萬寧買先有用!!6月30日就到期喇!!

我都有張呀~~又係6月30日過期,我屋企有一包健力氏nb喺度,又唔知細佬大唔大隻,我都唔敢再買健力氏,你話nb超細條......我重有一包pampers同一包噓噓樂nb喺屋企~~

昊晢塊面包咗咁多既

伯爵府

今日成日細b都無咩點郁,郁咗2-3次,12點幾時,我整個肚佢都唔郁喎~仲同老公講,駛唔駛去睇e生~~老公話可能佢訓咗.....頭先仲諗住睇下3,4點佢再唔郁就去睇急症(佢平時半夜3,4點踢到好似打仗咁架),點知頭先我訓喺床度打機,佢就郁喇~不過都比平時細力咗.......

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-26 01:32 發表

妳地講起呷醋,今日同老公研究黎,晴晴佢有呷醋呀,不過唔係呷係細佬到,佢無蝦細佬果D,但對我地既態度,有時似係挑戰我地2個既底線咁,佢依家算係大個,唔會點向我地扭計,不過有時佢D態度就好黑人憎,下下都要嚇佢話帶佢去 ...

佢應該係想引你地注意佢.......
佢唔蝦細佬咪好囉~~我表姐個女果時直頭,你地d大人唔為意就咬細佬tim呀

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-5-26 02:27 發表

我試過照抱架,但抱一陣即喘晒氣同好累呀~~
仔玩得好粗暴架,又要扮怪獸同佢打架,又要扮車同佢撞....我邊有力呀.......

乜咁鬼粗魯既 ,你有時喺屋企坐低抱下佢囉~~我有時同我仔玩煮飯仔,又攞d假bb嚟玩,佢最like玩槍,中咗槍就要扮死 不過我仔呢排成日中意掉玩具,話極都係咁

首頁
34567...15

尾頁

跳至