跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部

325度,我都想做激光,有朋友同事做完都話好正,5駛再做四眼一族!!

男爵府

5知如果兩個做有冇得平d?

shany,你又去左邊?? 好似比較少見到mendy?? 有d肚餓,睇吓有咩食先..

甜心糖糖 寫道:
我好多朋友都係法國做左....都話正!
搞到我蠢蠢欲動! [quote]
kellylamyc 寫道:
325度,我都想做激光,有朋友同事做完都話好正,5駛再做四眼一族!!
[/quote]

男爵府

係都冇咁快!! 生兩個樣樣都雙計,好貴 係咪,shany!

咁係又有無諗住生多一個??

甜心糖糖 寫道:
kellylamyc
有無諗住生多一個呀?

男爵府

叫醒老公或daniel 幫手!!

shany 寫道:
個女醒咗唔肯瞓 :-( :-( [quote]
甜心糖糖 寫道:
shany
又屎左去邊?
[/quote]

男爵府

一囝一囡就最好,不過,整定,隨緣啦!!

甜心糖糖 寫道:
我想生多2個架....但養唔起!
咪過多一兩年追多個囡算了! [quote]
係都冇咁快!! 生兩個樣樣都雙計,好貴 係咪,shany!

咁係又有無諗住生多一個??

[quote]
甜心糖糖 寫道:
kellylamyc
有無諗住生多一個呀?
[/quote][/quote]

男爵府

話時話.watson75折,去買定保嬰丹!

甜心糖糖 寫道:
咁...我想啪番樽保嬰丹先! [quote]
shany 寫道:
你要習慣吓啦 [quote]
甜心糖糖 寫道:
你隻攝青鬼,無啦啦彈出來.....想嚇屎人咩!

[/quote]

男爵府

731mon 寫道:

男爵府

差5多兩歲,半夜重醒!! 試吓放兩個小枕頭在側邊磅住,05年4月媽咪教,bb會以為好似瞓係手臂咁,會瞓得好d,試係kelly身上幾得啦,現在好少半夜醒

shany,囡唔瞓係咪肚餓.重食5食夜奶??

甜心糖糖 寫道:
sorry仔醒

男爵府

有d上引!! 返工又上黎,半夜又黎....就黎比人炒

731mon 寫道:
kellylamyc ,
妳又學埋我地咁夜都仲係度返呀

男爵府

咸濕呀你

男爵府

我岩岩先食完 都係杯麵,好耐冇食,好正

男爵府

老公唔食咖喱,所以只有合味道海鮮!

你d公仔好得意,點整!

男爵府

我真係整5到,煩你下次教我!!蠢

甜心糖糖 寫道:
唔明既話....我再教你!

男爵府

我都係咁話!! 做人最緊要開心!

shany 寫道:
唔好咁嬲啦!當佢死嘅咪得囉

男爵府

你5係開車返工咪,1個鐘4個字都唔止呀!! 你返邊呀?? 1個鐘4個字,返深圳都得啦

731mon 寫道:
kelly,
妳就好啦, 用4個字返工, 我用1個鐘4個字都唔止呀 :-( :-( :-( :-(
真係走喇, 886

糖糖,
聽晚見

男爵府

唔駛急啦,下次黎我屋企先慢慢教

嘩3:30啦,遲d再傾過,瞓啦 你地都唔好咁夜

甜心糖糖 寫道:
不如我依家打比你教你?....因為唔識點寫!好易咋...一點就明!ok?[quote]
我真係整5到,煩你下次教我!!蠢

[quote]
甜心糖糖 寫道:
唔明既話....我再教你!

男爵府

歡迎歡迎!! 約個時間就得!

甜心糖糖 寫道:
可以邀請我去你度拆樓....巧ar [quote]
唔駛急啦,下次黎我屋企先慢慢教

[/quote]

男爵府

當然歡迎,大人小朋友bb都開心!![img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_55.gif[/img]

kwok330 寫道:
kellylamyc....

比埋我去折樓....得馬?

[quote]
歡迎歡迎!! 約個時間就得!

[quote]
甜心糖糖 寫道:
可以邀請我去你度拆樓....巧ar

男爵府

shany,

好清楚!! 雖然學識左,仍然歡迎黎我樹食吓又玩吓又吹吓水!!
琴晚已經加左入屋企部腦的我的最愛,剛加左入公司部腦

shany 寫道:
kellylamyc
如果o岩用就放入"我的最愛" *************************************

http://www.hk-laufamily.com/icon.html

http://my.so-net.net.tw/scie/
在內容加圖片 – 1. 首先選定想要的圖片 (從其他網站中挑選) 2. 按”回應”去到發表內容欄 3. 按在”內容”一欄上方的”IMG”(此時跳出另一小視窗) 4. 在視窗中打上圖片的網址(可在圖片上用滑鼠right click,再按”內容”就會看到圖片的網址,可以用copy方法記低圖片網址) 5. 按”確定” 6. 再按”確定” 7. 按”確定送出” 8. 攪掂!

************************************ http://www.dchome.net/emote/
選左公仔之後, 在公仔上按一吓左邊mouse, 然後在要留言的地方按右邊mouse, 就可以貼到在留言版

男爵府

好正呀!! 你買左幾大?? 我給DADDY話傻,我買個幾件最細係4歲,KELLY4月先一歲,死未

右邊個件靘D,真係似ICE FIRE!!

首頁

尾頁

跳至