跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部(Part5)

大喼 & mel,

片片5急,下次見面又記得拎就給我 琴日5好意思咁遲先覆你,隻6 5記得講我知

男爵府

多謝大喼ee,係呀,個囡真係大個左好多,見到就覺得時間過得好快 加上我地要返工,所以,真係要更加珍惜同bb相處私時間 我成日都提醒我老公,時間過左就返5到轉頭,叫佢多爭取佢kelly相處的機會

大喼 寫道:
lily,

kelly 張相好靚,好大個女wor

男爵府

大喼,不如一齊5做,返屋企湊囡囉 [quote]
大喼 寫道:
我都認同,++今日見到我返工,佢咸wor,佢終於識, 不過見到佢o今,我又開心,又5捨得,真係好想係企陪佢[quote]

男爵府

我真係有諗過,不過,如果得返隻6的收入,駛錢就要度過先,所以都係諗下好啦 除非有左第二個

[quote]
大喼 寫道:
我都好想WOR,不過到時無$買野俾大小姐[quote]
kellylamyc 寫道:
大喼,不如一齊5做,返屋企湊囡囉 [quote]

男爵府

嘻嘻,[size=large]FIVE

[quote]
大喼 寫道:
ahah 我同你諗法一樣[quote]
kellylamyc 寫道:
我真係有諗過,不過,如果得返隻6的收入,駛錢就要度過先,所以都係諗下好啦 除非有左第二個

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

真係好鬼c平 咪好多人 想買游水尿片,mother care $25 / 3條, ok嗎??

大喼 寫道:
頭先LUNCH 係TOMMIE CERRA買左頂魚夫帽俾++,好抵,原價錢80,而家人10,上次西田都無吟平

男爵府

kelly曾經係咁,試吓放枕頭在面側,搞到好似你抱住佢咁舒服,比佢覺得安全d,呢個方法係05年4月媽咪教,對kelly黎講好work 搞到我都好happy,因為我都可以有覺好瞓 或者放個小米袋在心口,kelly冇試過,聽講都好有用,5知幫5幫到你同++

大喼 寫道:
請問各位亞++D排瞓得5好,瞓1個鍾到就咸醒,試過食1次保嬰單,好似5係好WORK,我想問下係咪要食好多次先得,仲有無其他方法

男爵府

柔媽,pls chk pm. 如果你去商場或地鐵call我拎

柔柔媽媽 寫道:
Lily
張博覽BB參加表格,你仲要唔要呢

男爵府

大喼,

bb游水時如果用普通片片,個pat pat會發脹會好大 用游水片片就5會咁醜怪囉

男爵府

大喼,你幾點比野kwok,一齊去kwok樹吹陣水 咁又可以囉表,又可以囉片片

柔柔媽媽 寫道:
OK,今晚call你方便嗎?我大約7:30-8:00行商場,可以响商場比你,OK

男爵府

我一定會係kelly舊"金"走左出嚟後去游水,佢5個月大已經冇係片開大 [quote]
柔柔媽媽 寫道:
咁如果唔用片,你怕唔怕突然有舊"金"走出嚟 [quote]

男爵府

柔柔,叻豬豬,等EE今晚啜佢一啖

知道啦,見你出售大王尿片 有人接收未,如果重係你屋企,今晚就拎去KWOK樹做不道德交易

柔柔媽媽 寫道:
Lily
依家柔柔已經日片和夜片都介哂lu,幫我地慳番D$

男爵府

柔媽,今晚拎去KWOK樹睇! 所有片都拎埋去啦,哀鬼

柔柔媽媽 寫道:
大喼
你又買番本"媽媽"雜誌,入面有張表格可以幫++報名,順便可以睇下今期有柔柔個樣,同埋7月份嗰期都有佢 [/quote][/quote]

男爵府

KWOK嬸嬸,今晚你死啦
放工啦,一陣見!

大喼 寫道:
你地問左KWOK嬸嬸今晚得5得呀

男爵府

好呀,SIZE 比++大一過碼
大喼 寫道:
lily & 柔媽,

你地係咪要頂帽呀

男爵府

得7pm見

[quote]
大喼 寫道:
lily, mendy

蚊機 ,帽已買,今晚7pm 萬寧交好收得5得

首頁
12345...15

尾頁

跳至