跳至

首頁
45678...26

尾頁

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

Re: @isonMa 叫你入來

banhung,
你仲唔報名, 等乜野呀?

侯爵府

怕晒可以入面玩嘛, 你有腳嗎 ? 如果 冇我幫你整對
WING0308 寫道:
SWING,

咁你 EASTER 又洗唔洗同 SWING 返 PG 呀......
我都覺得 PM 1:00 - PM 5:00 都好, 但我怕 "晒".......

[quote]
swingBB 寫道:
WING
我邊日都得.....
最好下午period(1-5 pm)
[/quote]

侯爵府

@isonMa 寫道:

我都係邊日都得

報名:
@isonMa + @ison (件餅& 大女未知)

我預你地自己加減d 資料丫馬

侯爵府

我食飯先喇

侯爵府

哈哈, 我諗起有得玩就開心
@ison 三歲
@isonMa 十三歲+

侯爵府

啦啦啦....好開心...

侯爵府

有得玩我就開心, 仲有禁多bb, 得意.....
我今日要教野, 走lu

侯爵府

去得邊 ???
我個腦今朝wang 左呀, 而家冇晒所有file 埋功課
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
最慘係冇晒d 得意公仔嘛
而家要用埋bk d 肉酸公仔

侯爵府

swingBB,
我真係要錫晒你

你完全知道我d 需要

你估我地bbq 時有幾多小朋友呢 ? 係咁椅我都要露兩手假, 不過冇乜道具

侯爵府

都話個腦short short 地咯, 我返泥喇.....

千祈唔好誤會, bbq 果日唔係有表演..................

係你地要表演呀

侯爵府

個腦又short short 地

我去

侯爵府

我返來喇

d 老頂去晒開會

侯爵府

有呀有呀, 我唔係人咩????

侯爵府

o車.....
我走喇.........

侯爵府

swing,

唔係化........我諗我都會瞓著喎.....

[quote]
swingBB 寫道:
係呀.....佢會唱粵曲比小朋友聽...............

[quote]
isonma,

我哋 bbq 嗰日有好多人參加呀..... 正........到時你係咪會唱歌呀........
[/quote]

作c 呀你, how 我唔hi 度話我唱到你瞓著

侯爵府

喂喂喂, 我地點樣落訂? 你地諗幾時去book 呀? 唔知仲有邊個想報名呢 ?-( ?-( ?-(

侯爵府

復活節之開心BBQ

現已接受報名

地點 : 嘉湖俱樂部 (即景湖居會所)
日期 : 15/APR 星期六 (紅日)
時間 : PM 1:00 - PM 5:00
費用 : 每人 HKD50 (5 歲以下免費)
截止 : 07/APR/2006 (因為要訂位同落訂呀 !!)

** 費用包括 : 燒烤包一份(一般的燒烤包:豬扒,牛扒,雞翼,丸類及小量菜), 飲品一罐或一包或水一支, 义一支, 炭任用, 專人起爐(之後要自己加炭)** 好唔好食見仁見智啦..........

備注 : 我個人覺得可以帶小量食物
私人準備滋潤養顏腐竹白果糖水!! (ada 負責)

快D黎報名 :
1. @isonMa (13+)+件餅(長者)+ 大女(成人)+ @ison (3歲)
2. banhung + Brian (件餅未知)
3. Jelly (22歲+) + Swing (15mth) <未知仲有無人加>
4. wing + 兩個女 (1.5 歲 & 5.5 歲) + 隻6 + 泰泰
5. emily + chloe (歲半) (未知仲有無人加)
6. Eudora + Cheryl (16mths) + <bun or 大少>
7. coco+藍藍(12歲)+桐桐(14個月
8. ivy+angel (16mth)+隻6
9. web+maya(三歲)+件餅囉
10. FORTY+ (18+22+), 細女(15/4 足10個月),+相公或印印

你哋要講明小朋友幾多歲, 因為要之前到會所 "落訂" 及 "訂位" 架....

侯爵府

點解冇晒d 顏色 ??????????????

侯爵府

swingBB,
仲有冇事呀? 今日有冇返工呀?

侯爵府

banhung, swingBB, chloe,
問左件餅去bbq 未呀?

首頁
45678...26

尾頁

跳至