懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

coki,
我都覺得昊哲幾好聽~~~

all,
而我細佬其實都改左名啦~~~
如冇意外應該叫"梓軒"呀~~

子爵府

maggie,
今次係李生改架~~~

all,
諗名真係諗到頭痛,最煩係我99成日話咩字又撞邊親戚,搞到好煩,所以我老公一改左,問左ok就算啦~~

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-5-1 15:12 發表

圖:
係啦,不過我地都係拎埋出世紙先話俾99聽 佢問我why唔跟個思字:;pppp:

我99就要男女分開改,我本來想跟返焯,依家就要我諗過2個字~~:;pppp:

子爵府

cally,
細佬都係我m黎完後2,3日製造出黎架,因為我有記底m期,而咁岩個個月咩得個一次咋~~~

惠,
咁你係咪叫歐惠欣呀????
你做咩唔叫佢比返錢你呀,仲要自己化埋妝,佢咪好著數~~:;pppp:

子爵府

phoebe,coki,
支咪係我家姐放落去架,我家姐仲要我係細佬呀大個口先影~~
唔知點解細佬成日都笑架,今日米雪黎左抱住佢講野,細佬就係咁笑~~

sa,
焯瀅都成日對住支咪大叫架~~~
仲成日唔知佢唱乜,次次都好似食左支咪咁~~~

coki,
我都唔知幾時去拎出世紙呀~~~
不過就一定唔會過42日啦~~~
細佬聽日都擺滿月啦,不過我呀媽話最好等你細B都滿月先去你度好D喎~~
所以我會等你仔仔滿左月就黎搵你架啦~~~

子爵府

phoebe,
好呀~~
我返左元朗話你知呀~~

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-5-2 22:59 發表

咁你99都好,都係俾你地自己決定個名,好羨慕你影到梓軒笑吖

都唔到佢話事啦~~
不過其他都會尊重佢~~~
梓軒成日都笑,所以好易影~~~~

子爵府

coki,
我淨係屋企人咋,不過連埋99個邊都3圍呀~~~
琴日食飯個度都好多人啦,好多都預祝母親節~~~
我黎搵你梗係方便過你啦,所以你等我呀~~~

惠,
我都知你叫名啦~~
不過我都覺得個個字都幾娘~~
你生女就梗係似你好D啦,如果似你老公應該會幾怪~~~mouth:

子爵府

http://www.fotop.net/crystal618618/Cyrus_Lee

細佬滿月相~~

coki,
我應該星期3去拎,因為細佬要返健康院,出開去就拎埋啦~~~
咁黎生咪要出多去一日囉~~~

sa,
我試過幫我老公化妝添呀~~~

子爵府

SA,
芷雅算叻架啦~~
我見有D大過焯瀅都唔係識講好多野,不過D人成日話我個女講野叻,我都唔覺,只係知佢好多野講,好煩又串~~~:;pppp:
呢排我又愛上返整蛋糕,佢一見到個蛋糕就自己係度唱"Happy Birthday to u"
而焯瀅同我去萬寧個D買糖,佢就會拎左之後就叫我比錢,我話冇錢,佢就會話"你銀包有",之後佢自己就走左去排隊架啦~~~

coki,
今日細佬返左健康院檢查啦~~~
原來佢已經重左成2lbs幾,有成10lbs啦,我媽咪成日都以為佢得8~9lbs咋~~~~
個姑娘都話重得好呀~~~~~
而且我今日去埋拎出世紙啦,都係等左9個字就搞掂哂啦~~~

子爵府

原文章由 小小靖 於 08-5-7 13:18 發表

係呀 佢真係一比左錢就問人拎野架喇,如果要找錢,佢會幫我拎埋添,仲好識揀,佢會攞走d大紙,比返d散銀我mouth:

焯瀅都係呀~~
有次我老公拎住120蚊,我比左張20蚊焯瀅,點知佢話唔係,係要紅色~~~

子爵府

sa,cally,
大大下就會好D架啦~~
第時佢多野講到你想叫佢收聲都難啦~~~
好似依家焯瀅咁,成日係我餵細佬飲奶個時,拎住紙筆入黎問我"你食咩呀?"咁我答完佢,佢就會拎D野黎叫我食,又叫我"你飲杯水呀",之後又叫我"你埋單啦",跟住我叫佢自己出去玩,佢就會同我講"我鍾意你"就坎左去,而自己就對住自己係咁講"我鍾意媽咪,我鍾意爸爸........."要講哂我home所有人為止~~~
比佢吹漲~~~
而且當細佬想瞓時,佢又係度係咁講野個時就最煩啦~~~

子爵府

LING,
放心啦~~
包包D hair好快會長返架啦~~~

coki,
唔好勞氣,講得佢多都"哂"口水啦~~~
以後可以唔理佢,你應該覺得開心先岩呀~~~~

子爵府

phoebe,
你應該叫佢自己考牌,再叫佢既有錢6299比錢佢買架車,咁咪like去邊都得囉,仲可以車返我地添~~~

coki,
其實真係要講出黎,我地之前都唔知比佢同人講過D乜,好在依家係人都知佢係咩人,之前聽過佢講咩都可以唔洗理,如果唔係人地以為我地真係咁既人c啦~~~
佢呢D人唔想同人做fd者,但係我地唔係囉~~~:;pppp: :;pppp:

子爵府

原文章由 lingha 於 08-5-8 13:02 發表

佢成日喱係home構思,
諗好咗先週圍同人講,
佢去做編劇先arm ar~

咁又唔得喎~~~
如果佢係構思得好,就會比人知佢吹水啦~~~
所以佢做唔到編劇,咪走黎點我地囉~~

子爵府

fiti,
比我埋隻6都傻,叫佢睇e生又唔睇,但係又係咁話辛苦,如果係我隻6,我會話佢抵c~~~~

米奇,
我個女都係同你個仔差唔多高咋,不過我同你都係咁細粒,都唔期望佢地高得去邊~~~

岐,
我都覺得你好勁,自己湊大hebe,我覺得佢唔係覺得佢自己幸福,
反而唔抵得我地,尤其係對phoebe
,所以先成日諗我地咁咁咁(自己思覺失調)~~~

子爵府

原文章由 lingha 於 08-5-8 17:15 發表
想問吓沙田西田,閒日多5多人行ga?我想揾日入去行完
等我隻佬收工ar~但如果多人就5去lu~

平日唔多人架~~

子爵府

COKI,SA,LING,
我miss左添~~
我都想買,不過今日出左去整頭,睇唔到添~~

子爵府

coki,sa,
我問左啦~~
仲有一盒,我要左呀sa個隻~~~
聽日好運拎~~~

子爵府

原文章由 cokikaki 於 08-5-9 20:41 發表
ling:
真係唔該哂妳!!

得既話,我cut d俾妳"登登登"又點話吖,我先唔想咁呀 好似以 ...

我都係咁話,比埋我個個你"登'呀~~~

首頁

尾頁

跳至