跳至

首頁
34567...9

尾頁

伯爵府

六點幾....wa, 冬天咪仲慘!! mouth:

rabbit
$1800 .... 真係 "略" 水!!

伯爵府

yes. . . . 11am :time:

呢個星期都係 8-11am!!

今晚一定又有通告, 時間表之類既野 follow up lar!!

伯爵府

"今早爸爸帶我上學去:loveliness: "

除了細佬, 今早個個六點幾起晒身!!

伯爵府

亞妹都要甘早?

伯爵府

二當家

re : 大頭相
thx!!

七點幾, 正是老公番工時, 我等亞女上左track後, 又可以訓番到八點!! hehee. . ..

伯爵府

same as my gal. . . just called me and said " I want to sleep for a while "

原帖由 rabbit 於 09-9-1 14:02 發表
sil
ic....

after school..heib said sooooooo tired.... want to sleep...

伯爵府

rabbit
finally last nite 幾點走人回家睇通告丫?:time:

HKID + 英文名.....最麻煩係呢樣wo!!

同埋, 仲要帶 spare 襪 + 底衫褲, K3 都唔使啦!!

不過, 我地都係好多好多通告, 表格要睇, 要填, d 個人資料寫了又寫 都仲未派書簿, 今晚又有排攪.

好彩亞仔學校上星期攪掂晒姐.

伯爵府

rabbit

4 memo only!! okay bor!! easy job!!

有 IQ/EQ test .... 甘好既!!

sleeping time . . .其實 d 小朋友好容易適應, 個clock好易tune!! 我個兩個十點多都 了.

大家有無即刻睇下個假期表丫?
我覺得都幾多假放.

伯爵府

re : Chloe
之前係 kinder 都已經好多個 Chloe, 原來升了小一, 都有甘多, 睇黎呢個名真係好 hit, 好潮丫!!

如果, 唔係成日叫開佢呢個名, 改過好似好 d wo, 唸唸借口, 比 d 甜頭 YY, 改個小 d 人用既. 趁 e+ 都叫仲細!!

都幾煩!!

2Dong
Busy Sat. . . . 一日走幾場!!??

伯爵府

sil, 1212, 2DONG

識新朋友, 對於我個女係.....

昨日問佢有無同番幼稚園同學仔玩, 佢話無, 識了坐隔離的同學. 到今日, 連人地住係邊都知埋.

問佢今日係唔係又係同呢個同學玩, 佢話唔係啦, 小息時去了隔離班門口同另一舊同學玩拍拍手遊戲!!!

好怕佢成日掛住玩玩玩. . . .!!

new
re: 背影
post 來看看!!!

伯爵府

rabbit

me too lar. . . 仲要有兩件!!!

~ die hard ~

原帖由 rabbit 於 09-9-2 17:22 發表
but u are already HW....whole day at home...then what about me? die.....

伯爵府

Good morning.

surprise, yesterday, 無memo, 無書簿要包.

re : 了起條筋
真寫 e!! btw, 我未包過.

rabbit
re : flat visit
佢真係好唔想move out!!

sil
比女包圍.....Good 啦. 無難度.

2Dong
被人係街盤.......u r experienced!!

new
re : quota
Keep Fit 好機會!! :D

伯爵府

二當家
HIHI ~ 真係有緣啦 ~ ~

Mike

你家公主叫什麼 baby 啦. Jennybaby, IdaBaby, Annababy....etc.!!

re : 盤人
唔係你盤人, 就係人盤你, 大家互相幫助lor

so tired...... 收到大把 info. la, right?
no pain, no gain!!
add oil ~~

伯爵府

i think sil means :
some parents may treat the others' gal as competitors, in such competitive sch(gwa).

re : 水泡
都係互相幫助啦!!!

伯爵府

Mike
Just 開學, 真係唔想請假既!!
其實都幾驚, 驚學校有咩爆發又話stop!!
小朋友, 要適應, 唔夠訓, 好易病. ….

Re : test / dictation
assess , 仲有時間教書既?!?

睇一睇飯用了大半日wo!!
Mud 可以任你去唔去睇飯架? ?-(

我個女都係嗌累, 今個星期番半day g ma, 都日日回家午睡!! 我叫姐姐唔好比佢sleep太耐, 30-45分鐘就叫醒佢, 真係feeling quite sun fu!!

New
Re : TV
我無追TVB劇好耐了

Rabbit
Re : 朗誦
我地有得join中文, 無英文

伯爵府

re : 朗誦
亞女學校都係, 只係thru'佢交表 (chi & PTH),
自己搵人practise. 我都報左 PTH.

另外, 都想玩埋 Eng. 不過, 學校無得報 Eng.
So. 未confirm, 問緊center

11月......e+都9月中, 只怕未練得切!!!

rabbit
heib 可以話係天然美容專家.

你個timetable, 都唔係好忙姐!!!

伯爵府

for PTH . . . . I have the material.

who need it, I can email to you.

but. . . . no compeittion for age under 5.

so 1212, no material for YL wow!!'
am I right?

原帖由 rabbit 於 09-9-10 10:26 發表
need to find the poem by yrself?.....die...let me ask her teacher sin..

伯爵府

rabbit

@ office. . . no TV. So quiet. . . . good for reading books and doing HW ar!!

原帖由 rabbit 於 09-9-10 11:01 發表
mike
830 i just left from office.... tonight same... i planned to bring heib to office after 6pm when i need to work late..

wa. . . 8 點幾 sleep. . . .我個女都係10.30pm. 不過, she nap after doing HW in the afternoon, and also sleep @ school bus.

伯爵府

你 9pm 打後同 yuba 就 free 啦!!

伯爵府

sil & 1212
我無比佢地玩面書. 怕佢地中毒.

re : 朗誦
聽落我地好多個都參加了 , 到時比賽見!!! 順便一聚!!!

首頁
34567...9

尾頁

跳至