自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你吖嗱

講起cut有線就

打電話到cs要成個鐘先有人聽,跟住又話24小時內fax張form俾我,結果等極都冇...

如是者追左兩、三個星期都攞唔到form...

終於我老公忍唔住,係星期六開車到荃灣海盛路先至攞到form、即時填埋、交埋!

呢間公司聽執笠!

別墅

Re: 【有線電視】.... 信唔信我 cut 你

[quote]
sweetheart 寫道:
我上星期五又係打去幫我老豆取消有線電視, 我比

別墅

sweetheart 寫道:
[quote]
mamamolly 寫道:
可以去荃灣海盛路有線電視大樓,去到同門口個reception講話要攞取消表格,佢就會打電話上去office叫人幫你印張form,然後你可以即時填埋、交埋,全程15分鐘搞掂!

之前我又係打左兩個星期電話都完全無用
後來我老公話殺上去佢總部,佢地因怕人偷錄唔會敢玩野,結果真係出奇地順利!

唔該哂你, 咁我又想問佢o地星期六同星期日有冇人辦公? 我想同我老豆親自去, 同埋係咪填完比o左佢就=佢o地confirm收o左o架啦? [/quote]

我老公係星期六上午去,而另外一個朋友就係星期六下午去,至於星期日就唔清楚。填左、佢地收左就應該 confirmed,不過如果唔放心可全程錄音/錄影...

別墅

盈盈262 寫道:
我想問CUT寬頻上網,我想直接去搞
係唔係去荃灣海盛路有線電視大樓都得,
滿約前幾多個月要上去呢,
近唔近地鐵站
帶埋兩部機,仲要帶埋D咩去呢
唔該晒唔該晒

唔好意思,寬頻上網我就唔係太清楚,因為從來未用過有線寬頻...

至於海盛路,我老公果次係揸車去,近唔近地鐵站唔太清楚...

首頁

尾頁

跳至