婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

yin,有無咩update呀??
最緊要你安全呀,知道嘛~
別人笑我太瘋癲,我笑你們更低b~~

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-5 18:27
被某人發現某人的兒子的post.

等待中
咩psot呀??

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-7 21:49
Okok..... Waiting..... Day after tomorrow..... Everything will be fine....

Thanks to u all :kissyo ...
等你~

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-9 07:24
終於都過咗"驚心動魄"的好幾日了,好多謝各位

自從呢度被"發現"之後因為怕計劃曝光,唔敢講嘢。依家C6 ...
真替你擔心... 希望件事真係可以快D解決啦~最緊要最緊要生個健康快樂b~

伯爵府

叫埋你媽咪走啦~
佢地家人都痴痴地架...會唔會飲完茶就叫你媽帶返婆婆去你媽屋企唔帶返自己呀媽走架......

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-10 18:40
好!我試試改名開新post....

各位姐妹請唔好唔記得小妹呀!
等你~

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-11 13:37
大鑊!

我老豆(喺日本)因為酒樓琴日件事好嬲,打去剷62,62(我其實唔知他E+喺澳洲定北京)都好 ...
點解要求情?? 佢地果家人咁鍾意搞搞震...佢自己拎黎嘅....

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-12 08:39
好嬲呀

今日要驗血,發覺個8妹攞過我個"C"牌手袋用!
不問自取...叫老公快d拎走晒d嘢啦~~

伯爵府

yin~ 支持你,反大佢....
8妹想讀書...得...返大陸慢慢讀啦~~
想移民澳洲...拜拜啦~~
自白書...叫8妹寫返比你就真...

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-15 16:50
唉~所以點解前年呀Y過來一排之後我要去睇psychologist, 嗰時仲好DD,因為我未係新抱,但已經被折磨到...... ...
痴鬼線...開左位就要到...叫聲家嫂就要咩都算數...

伯爵府

回覆:真係唔知點算好-深層矛盾 2

做得非常好呀yin

伯爵府

加油呀~

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-25 10:30
話說上星期,我已經有收到XX叔叔來電問我一D細節,話會開始investigate,我見他們冇咩特別進展或結果,就冇 ...
爸爸真係好勁呀~~已經成為我偶像了~

伯爵府

A.Yin 發表於 12-7-25 21:17
代老豆多謝各位

其實大家的爸爸都一樣咁好,只是各位冇遇到我的@@##令各位的爸爸冇
大份俾無國界,細份俾愛護動物協會.........

首頁

尾頁

跳至