婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

cherrymama1 發表於 11-12-20 22:12
你講的車牌我有呀,我細佬有私家車隊添,每部車閒閒地連車牌都超過一百萬,其他幾部淨車都二百三十萬, ...

哎呀! 我就係想睇佢點答,想知有乜野係粵Z先知得而粵B唔得,而家比你篤爆又封埋佢原本想話走C油又或者係走大肚婆嚟生仔條路,佢又要作過,實R爆頭啦! 不過人哋話當年因打工之便承接分店嚟搵錢,係嫁人先唔做,又話頂佢原本個位2年已經搵夠買樓,又話而家一個月做4日管理又話最少有7000,難聽講句做媽媽生都搵唔到,所以真係想知究竟樓主做邊行,咁好搵但又要嚟香港霸公屋無工人生完傷口未埋要自己湊之餘仲要食湯渣!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

BaoYue_BaoKun 你就連環爆 連給她反駁的藉口你都寫了 錫錫 發表於 2 分鐘前

既然樓主話有咁多人"支持"佢,我都要"支持"下架麻! 你知啦,我個個禮拜都要去養生,今日99又陪我去針炙返嚟,而佢又恨到流晒口水,為免佢一陣又話我哋啲香港太太淨係識嘆世界,點都要寫啲野嚟回贈下既!

翡翠宮

YURICKY 發表於 11-12-20 23:35
我諗到檳榔西獅添嘜家下揀客賣咩

檳榔西獅? 我啱啱去完台灣返嚟係果邊見唔少,要知道生完幾個身材走晒樣既C9賣係無市場架! 當然,如果佢係千億新抱生完都咁fit就話啫,不過人哋日日養生有幾個工人湊B,仲鮑参翅肚任食,加埋幾百萬既修身機器先保持到,佢得果7000,都唔夠子皮買半片花膠,佢有咁多錢休養生息仲洗鬼做咩!

piggiejai  都唔使局住200尺公屋  發表於 11-12-21 11:21

翡翠宮

cathyor 發表於 11-12-21 01:13
之前聽過個 cheap cheap富豪好中意用他架粤z車,車大陸囡囡來HK比佢揀貨,吾通係甘用

...

個媽咪一個月返得果4日工,囡囡平時食風呀? 一早跟人轉場啦! 又話頂佢原本個位2年就發咗達,真係咁好搵仲會留返啲囡等佢一個禮拜返一次工,錢嚟架! 然後又話請人看店,自己做管理,間"公司"管理人成日唔係度,下邊啲人有把時間起尾注,仲會有錢留比佢? 如果真係咁有本事無人穿櫃桶底之餘仲留返啲客同囡比佢既,洗鬼霸人間公屋同無工人洗咩! 唔做大把人做,無話非佢不可啫! 所以應該唔係囉!

首頁

尾頁

跳至