婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

樓主,你上個post我無留言不過一直有追,見你平安都安心啲,之後點呀?

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hauhauhau 發表於 12-6-1 21:52
之後丫xx c奶真係聽到我大叫..忍唔住叫埋老公同兩個仔..一齊過黎..
c奶老公非常大聲)你地好停手..好走啦 ...

睇到我好嬲呀! 樓主你真係應該報警,萬下過後佢反口唔認,你再報警就遲,而家佢哋嚟你屋企搗亂,你一定要保障自己家人先,你老公唔會醒,佢父母亦唔會醒,報警等佢哋認清楚自己今時唔同往日,唔好再發有錢人夢!

翡翠宮

美亞 發表於 12-6-1 22:17
點解咁似阿MI 的CASE ??

差別在阿MI既老公企係佢果邊,而樓主老公愚孝無鬼用,任由父母搗亂外母家都無能為力,實在枉為男人!

roseyy    發表於 12-6-25 08:41
Music_sister    發表於 12-6-7 21:18
minnayan    發表於 12-6-2 00:30
李大嫂    發表於 12-6-1 22:41
美亞    發表於 12-6-1 22:25

翡翠宮

hauhauhau 發表於 12-6-1 22:33
佢地走哂...我忍唔住..係咁喊..媽媽黎幫我包傷口..查藥膏..丫爸就睇下丫b有冇事..xx c奶就同我講...
c奶: ...

你老公真係痴咗線! 愚孝到呢個地步,仲要個老婆返去比人打呀?

翡翠宮

angel12182003 發表於 12-6-1 22:43
樓主都可能唔捨得分開,但佢地太過分了,搞到屋企人真係天皇都無面俾

...

過份到2兄弟一個結唔成婚之餘仲分埋手,另一個結咗都要離婚! 好心佢2兄弟醒下啦! 無叉用!

翡翠宮

hauhauhau 發表於 12-6-1 23:12
之後老細叫左我入房..
老細:你而家個處境可能會有危險..為左你安全著想..你即刻放假..佢地個個都係沖住你而 ...

你老細同班同事真係好,個個都有情有義!

Music_sister    發表於 12-6-7 21:21

翡翠宮

忽然醒起,不幸中大幸係你哋未有小朋友,有呢個咁叉無用既老豆,同精神失常既爺爺麻麻就真係該回!

翡翠宮

hauhauhau 發表於 12-6-1 23:31
其實我個時..真係去到谷底...好想自己一個靜靜地想下..以後條路點行...咩人都唔想見...我自閉前有send sms ...

最緊要你人平安就得啦!

其實你老公係好愛你,不過佢真係唔要得,完全不分是非黑白,任由佢父母去你外家搗亂,仲掩住你個口唔比你求救,愚孝到令人發止,希望你用呢段時間諗下,究竟呢個男人仲值唔值得你愛,而希望佢反醒下,無止境任由父母揮霍,無錢都要充大頭,搞到婚都離埋究竟值唔值,有啲人係要失去過先識珍惜,希望佢早日清醒!

翡翠宮

hauhauhau 發表於 12-6-3 15:06
最新消息,大嫂話我知,姑仔男友實在壓力太大,因為欠銀行及信用卡,最新數字已經有2x萬,話再幫唔到姑仔比 ...

姑仔個格咁衰其實都係佢父母造成! 可能佢男友見到佢幾兄弟個個都為父母搞都家破人亡,再睇下未入娶入門自己都已經搞到欠債累累,突然醒覺自己原來咁多年都係同一條又懶又貪威識食仲要無責感既港女一齊,如果再唔斬纜,他日結咗婚,擔心自己養唔掂亦養唔過呢家蛀米大蟲,既然分手都係遲早既事,而家早走早著,呢20幾萬當豪比佢,算執返一身彩呀!

至於大伯,真係要比個佢! 因為佢先係真真正正放得底呢個變態家庭,祝願佢未來同大嫂有好日子過,有一個健康又健全既家庭...........一個真正的家!

翡翠宮

hauhauhau 發表於 12-6-4 13:43
重新打過

99vs大佬電話內容(99今次扮可憐)

打得好! 一早就要飛起姑仔啦! 都唔係人嚟既! 拍下拖要養起你仲要養起你全家,咁佢不如搵男人包啦! 咁同做雞有咩分別? 個男友贛居居,花咗咁多年時間金錢係一個淨係認錢唔認人既女人身上,好彩都仲識抽身,如果唔係佢既一身仲衰過流浪狗呀! 陰公!

至於果條99,咩叫做個妹比唔到就叫幾個仔比埋佢呀? 唔識睇餸食飯呀? 老憑要啲仔個個家破人亡嚟養你住大屋請工人,咁幾個仔既幸福呢? 正常父母情原自己慳啲都唔想見仔女唔掂,呢啲咁既父母,一毫子都比多佢!

翡翠宮

BaoYue_BaoKun 發表於 12-6-5 20:39
我念每次愛愛刀要俾$$$$$

咁同"咯咯"有咩分別?

首頁

尾頁

跳至