爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 2005 BB 爸爸

報個到啦﹗
我都係今年先做爸爸,囡囡9個幾月喇﹗

洋房

sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
gingindaddy 寫道:
報個到啦﹗
我都係今年先做爸爸,囡囡9個幾月喇﹗

gingindaddy:

咦!你個囡囡係咪即係05年1月出世㗎?[/quote]

洋房

BB仔媽咪 寫道:
開個2005爸爸會
咪得囉

2005爸爸吹水會居多.......

洋房

sumdetectivebaba,
話時話,你個B都有9個月,我諗預產期應該o係1、2月。你老婆有無過去05年2月媽媽會到吹水.......
我老婆而家每晚都要o係王國媽媽會o個邊吹夠水先sleep,
仲誇過我打機上網........

洋房

我老婆都係2月媽媽會,o黎緊既活動係咪Xmas Party呀﹖
係既話我地到時可以打過招呼囉﹗

洋房

junkone,
恭喜你﹗
遊戲剛剛開始,包你未來2、3個月無得好"目川"。

洋房

sumdetectivebaba 寫道:
[quote]
gingindaddy 寫道:
我老婆都係2月媽媽會,o黎緊既活動係咪Xmas Party呀﹖
係既話我地到時可以打過招呼囉﹗

gingindaddy:

2月媽媽會o黎緊o既X'mas Party, 香港遊行之後, 世貿會議開幕日之前個禮拜日, 我

洋房

小香香 寫道:
我係05媽媽..黎搭下訕先

我老公成日話我上bk上到唔訓教...宜家已經勒令我九點幾同佢一齊瞓..勁慘..要晨早起身上黎玩..玩到一點佢就返黎我就冇得玩lu...你地有冇同老婆爭電腦架

我老婆咪同你一樣........
不過好彩我地一早知唔可以只得一部電腦,因為我會用得多過佢。

洋房

junkone 寫道:
訓覺?乜野黎架?

哈~~~~~﹗
請你飲:
[img align=left]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_11.gif[/img]

洋房

夜晚食盆菜當蛋糕...........
諗起都覺得幾搞笑﹗

洋房

您的大名 / 仔女數目(年齡) / 住邊區 / 工作地區
---------------------------------------------
sumdetectivebaba / 1仔(1歲) / 美孚 / 中環
gas8ba / 1仔(黎緊1歲) / 觀塘 / 上環
junkone / 1仔(4個月) / 西貢 / 灣仔
gingindaddy / 1囡(1歲) / 太子 / 中環

洋房

junkone 寫道:
有時都擔心個website有一日冇左都幾煩架,而且咁一直加落去肯定乜碟都爆晒,燒落CD都未嘗係好辦法。我已打算買定隻500GB碟。

junkone,
剛剛睇左你個相簿,繼續努力呀﹗
我一開始就俾同事睇死我upload得幾耐﹗
佢地最初以為我半年倒就無心機,嘿﹗

不過記住記住記住要經常BackUP!!!!!
我部HD死過一次,好彩死前抄返4、5GB相出o黎﹗
如果唔係就大檸樂.......

而家見個鬼怕黑,內置HD、外置HD、燒DVD再矖相﹗

而家都差不多有20GB相、movie、webfile等。

首頁

尾頁

跳至