美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

CLARIN 有咩好用呀? 我見佢減肥出名。 SEA BEAUTY係邊有得買?
原帖由 Nancy20090615 於 10-5-22 17:23 發表
而家我唔會成 set 用同一個 brand.

Night 我用左 clarin 好耐, 唔會再轉, 洗面用秀川美, 都好 鍾意, Day & Eye 用 Sea Beauty 都 OK, 不過用完想轉, 諗緊邊隻.
世上只有!!!

子爵府

SISLEY, COSME DECORTE有咩好用? 我用開MARIA GALLAND, SKII, SHISEIDO, GHC, 我好難用到成SET的, 因我皮膚敏感。

原帖由 蘑菇 於 10-5-16 11:49 發表
I am using Sisley, Cosme Decorte & Valmont (Renewing Pack only)
世上只有!!!

子爵府

Cosme Decorte 係咪化妝水好用?
世上只有!!!

子爵府

PHYTO-C 我都有用過, 要配幾支野一齊用都幾貴, 對我來說唔見有美白效用, WHITENING MASK係咪PAPER MASK? 我用緊隻胎盤素防曬, 覺得唔錯, 又想轉下用胎盤素, 不過真係幾貴。

原帖由 amy1111 於 10-5-26 12:47 發表
我用緊d產品全部都在醫生買.
derma-rx的啡色水 (去黑頭一流)
JABUSHE 眼霜面霜 (去面紋好好)
PHYTO-C pro-heal, velvet gel, whitening mask (美白good!)
FLOXIA 防晒,洗面
SKINC retinol 1.0
NEOSTRATA 果酸換 ...

世上只有!!!

子爵府

cetaphil洗面-可卸嗎?

原帖由 hapyimer 於 10-5-28 21:13 發表
我用緊cetaphil洗面,幾好用!用左三支喇,啱啱係sogo買左一盒covermark既骨膠原精華,之前用過好用,而家趁thankful week買一送一,抵好多!!面霜用dr wu既,唔係咁鐘意,用完就轉。 ...
世上只有!!!

首頁

尾頁

跳至