網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

買左4塊俾BB用地墊,33RMB一塊,
我用DDS運,昨天出貨,今日下午就送到屋企,
運費只係45RMB,
唔駛好似順豐咁,要比偏遠費
http://item.taobao.com/auction/item_detail-db1-557ffcc2f9f56df33c544200bc8e8a0a.htm

複式洋房

原帖由 Win0501 於 09-5-17 17:39 發表
請問下載旺旺,係咪CLICK '旺旺2009' or '繁體版'?

有旺旺2009呀!我用緊2008喎,
好用過繁體版好多,賣家SENT黎的圖片可以睇到

複式洋房

原帖由 YUEN-7 於 09-5-15 22:17 發表
DDS從廣州到香港要幾日啊?等了兩日都未到,有D擔心……

隨非遇O岩假日,一般隔日就到,
我前幾日買左膠地墊由佢送,都係第2日收到

複式洋房

原帖由 Win0501 於 09-5-18 17:49 發表
請問download旺旺2009, 咁我地打繁體字send出後, 係咪會轉返簡體字?

旺旺2009係我地打繁體字send出後, 不會轉返簡體字,
我地會睇到賣家用簡體字回覆的,
如果你睇唔明簡體,最好用返繁體旺旺好D....雖然無新旺旺咁好用....

複式洋房

原帖由 sweetcouple 於 09-5-19 17:34 發表
MONKEY05, 我問過幾個上海賣家, 都話全一係25蚊/0.5公斤......

吓~25蚊/0.5KG 咁續重要幾多呀..一般都係1KG咁計,
隨左D貨係好輕, 買親都差唔多或多於1公斤 計落都好貴啊

複式洋房

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-25 01:11 發表
我買過呢間啲衫, t-shirt及短/長褲, 好足碼的:

http://shop33708071.taobao.com/shop/xshop/wui_page-cat-33708071-102861472-VND019zH+A==.htm?checkedRange=true

請問呢間係用邊間快遞?

複式洋房

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-27 00:53 發表
我見到呢間店啲貨同小灣灣大致相同, 但係小灣灣啲品質應該好過佢, 我洗咁多件衫都無甩色. 價錢又平佢一半, 最衰依家ems加到首重25元, 所以唔買咯, 咁貴!

...

EMS貴不特止....
我係一間店買左野,佢用EMS,上星期四發貨,要呢個星期二先至收到
問個賣家,佢話貨星期五已到中轉站,EMS星期六日不辦公喎,搞到要成6日先至收到

首頁

尾頁

跳至