影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

昨晚最尾部分, Anson Lo話有其他成員指佢竊漏唔知咩, 跟著Edan想發言時, Lokman又好激動駁佢一路無比EDAN講, 大家知唔知咩事?

伯爵府

cy101 發表於 21-6-12 10:42
爆佢地會去邊嘅消息!

lokman好激動, 好少見佢咁, 真係有不和

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 10:47
我冇睇開造星, 又唔係MIRROR FANS, 但有睇開VIU劇, 間唔時見到 MIRROR 成員, 所以開始留意佢地, 調教前只識 ...

但係佢係全隊最隱形, 無自信少出聲, 所以星路好難走得遠

伯爵府

做運動時AK又係不停講小學雞笑話, 攪到祖堯都發火, AK係有D過左

伯爵府

恩庭寶貝 發表於 21-6-12 11:04
睇完昨晚果隻,終於平反返話薑濤鬧 Fans, 睇見班私粉就忟,個個人釘人,貼晒身影佢地,阻住晒佢地做野,比 ...

自古至今都一定有瘋狂FANS, 劉華FANS都好經典啦, 追星班人係好唔理智, 身貼身跟影已經好斯文

伯爵府

stagea 發表於 21-6-12 10:44
竊漏行踪, 似係話ANSON LO放料俾狗仔隊!
咁睇一向LOKMAN都係大大聲咁, 壓住啲隊員, 對住鏡頭都咁, 背住唔知 ...

回帶諗番第一集話要選暫時隊長, LOKMAN專登選姜B, 好似係有野不滿姜B, 旁邊STANLEY都揶揄左一句

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 11:02
佢未必唔識睇, 係份人好自我, 佢係細佬性格, 想做就去做, 如果唔係靚仔, 會好乞人僧
...

上次叱吒都可以黑面, 做星2時又係鏡頭前黑面, 太自我完全無視旁邊嘅人, 未紅已經係咁, 監製要用依個人都要考慮下

伯爵府

cassie0025 發表於 21-6-12 11:59
有睇呀,睇睇坐定定睇,但半個鐘太唔夠喉了。。。
琴晚講私追姜濤講得好啱,將心比心,真正鍾意佢地既人唔 ...

ANSON LO講話FANS跟得太貼會影響身邊其他人, 可能就係指另外11個隊員, 而唔係其他幕後工作人員

伯爵府

jtw_ki 發表於 21-6-12 14:02
隊長或者係,stanley一定唔係,佢好錫姜濤

係, 姜濤好鐘意瞓stanley膀頭

伯爵府

LittlePanda101 發表於 21-6-12 21:55

係呀,雖然係少咗姜濤鏡頭,但我好開心,因為可以帶 ...

其實我個人覺得12人表演係最好睇, 單飛已經無晒氣勢, 雖然單飛係必須, 不過每次12人一起跳舞, 作為觀眾會好忙, 每一個鏡頭都有唔同成員出現 , 視覺上好滿足

伯爵府

stagea 發表於 21-6-13 10:10
花姐好介紹

揾到新聞啦!!原來係棒八位才正確!!!

唔係嘛, 棒Lokman會唔會嘥錢 , 任何一個mirror成員都好過佢。另外有幾個viu藝員都麻麻地, 值唔值得棒呀?
搵湯唯劉詩詩前經理人其實咪入大陸市場, 未到國際市場呀

伯爵府

小源 發表於 21-6-13 16:21
viutv同T台我一樣識人

你唔通係娛記?

伯爵府

Pulmma 發表於 21-6-13 21:38
我好唔鐘意細貓d 唱腔

細貓似張信哲唱腔, 所以比較old school

伯爵府

回覆樓主:

其實麥子樂整古AK嗰part, 真係唔知做乜?

伯爵府

noel2010 發表於 21-6-14 23:45
AK 知拍緊節目,$10 好難搞到他發火。

根本麥子樂都無做到祖堯要求嘅大鬧找錯錢大龍鳳, 完全唔係要嘅效果

伯爵府

cloudwingwing 發表於 21-6-15 09:32
我反而覺得上星期五明明lokman edan AL 講緊私追就完左,以為星期一繼續,點知變左講Frankie佢地,咁即係A ...

可能今晚會繼續, 預告見到姜B出黎同FANS講話

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-6-15 14:29
肥仔幾有大將之風喎! 193 受左傷又唔多識跳舞, 佢話要帶全隊人入30強, 嘩! 好有承擔, 佢應該做大隊長
:good ...

你睇多幾集後到下一ROUND淘汰賽, 你會好想打爆個電視

伯爵府

karenlyk 發表於 21-6-15 23:30
當日勁多人鬧祖祖推姜出嚟鬧fans,而家清楚哂係12個仔內部決定。當時鬧人嘅完全冤枉咗人。
...

因為傳媒寫到咁衰, 見到當時除左私追fans, 仲有好多記者, 所以香港記者寫新聞有幾可信呢?

伯爵府

回覆樓主:

其實fans做得太過份會影響其他人, 到時偶像被其他人鬧都因為粉絲做成, 自作自受

伯爵府

cassie0025 發表於 21-6-16 00:04
我以為以前果d狗仔隊先會做摷垃圾桶呢d下三流行為,真係痴線

其實未必一定係粉絲, 都可能係狗仔隊, 總之都係缺德

首頁

尾頁

跳至