跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 有冇廿零歲live in ma on shan 既mama 呀??

Pinky,
原來西田執笠, 唔怪之得銀行話同西田終止合約,叫我攞第二張咭 ,我都成日係度買BB衫 :-( 你可以去海運basement都好多間shop, 幾型架

複式洋房

Re: 有冇廿零歲live in ma on shan 既mama 呀??

Wendy,
我開咗冷氣成個星期lu, 尋日成26度, Brydon好似汗精, 唔開冷氣我諗唔駛sleep, 至於個工人我老公話個仔係佢手上, 連鬧佢都唔敢

複式洋房

Chan04,
一般蚊怕水唔可以比BB搽, 你買啲專門for BB用的, 我之前用蚊怕紙brand name : Chu Chu 係西田買, 蚊藥膏叫(特靈) BF-HYCORT 藥房老闆介紹, 都幾好用架 你囡囡打完針OK嗎? 你嗰日去完健康院又唔嚟, 我哋成6:00p.m.先至走。

Smilesun
有幾會約埋一齊去玩 你係咪要等weekend先得閒? 你住邊度ah? 點解你個club house咁正有波波池

複式洋房

Mavis,
你bb飲奶夠竟係口流奶,還是熱流汗? 你所講花園街鋪頭係邊度? ?-(
Ivy,
你可以用BB睡袋, 任你囡囡點踢都踢唔走, 又唔怕焗親 如果駕車可以泊金魚街, 不過得半小時錶, 想行得安心就泊新世紀, 如果泊始創中心就近啲, 但係成$30/hr, 而家唔知有無減價 Please check e-mail
Monkichi & Smilesun,
一齊出嚟玩!
Michelle,
Please check e-mail

複式洋房

Mavis,
Pls check e-mail. 我問過賓賓佢話無去新港城, 你係咪肯定嗰個係Brydon. ?-( 你個仔唔食糊, 你試下加啲果汁/嬰兒食品入去或者買一種有味嘅米糊比佢試。

Wendy,
兒童遊樂室係體育館入面, 你囡囡跟人係好事, Brydon以前個個都跟, 而家有時見到陌生人返而扯住我隻腳, 都唔知係咪怕羞, 好似裙腳仔咁。至於個工人Mavis話昨日見到佢帶咗我個仔去新港城, 但我問佢, 佢又話無去過都唔知有無講大話添

Ivy,
我send咗幾次都send唔到, 你比多次e-mail比我

Michelle,
你個仔做乜跌落嚟? 你有無check清楚手手腳腳有無事, 最緊
要個頭, 睇下佢有無嘔, Brydon大約5個月已經係張BB床跌落地下

複式洋房

Mavis,
男人通常唔會將借錢比人講比老婆聽, 我老公都一樣, 直至個friend唔還錢, 先可能吐小小苦水, :-( 所以你都唔好咁唔開心

複式洋房

Mavis,
心情好返未呀? 我突然諗起以前食個隻避孕丸好似叫安意避, 等我明日去watson check下再話比你聽。 幾時得閒帶我哋去花園街執筍嘢?

Wendy,
你weekend有無放假呀? 我有一日帶brydon去體育館playground玩, 有啲10歲8歲嘅小朋友係度玩空中飛人好危險, 都唔知再帶唔帶佢去。 至於賓賓話肯定無去過, 我只好不了了之 Zoe好嗎? 你工人平時有無帶佢去玩?

Ivy, Chan04 & Michelle
你哋近排好嗎? 幾時有空出嚟出水呀?

複式洋房

Hi All,
唔好意思! 因為呢排掛住打麻雀, 所以好少上網
剛剛發現呢間Brainbuider好似幾正for啲6mths-3yrs嘅bb玩, 還有免費試堂, 有無人想試下?
http://www.brainbuilder.com.hk/index2.htm

複式洋房

Hi everybody,
我已經好久無上網lu, 好似都好少人入嚟吹水

Chan 04
好久不見, 近況點呀! 有無見michelle佢哋呀? 我見到你個女win咗, 張相好cute

首頁

尾頁

跳至